013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Denk jij wel eens met tegenzin aan het moment dat je straks weer naar kantoor moet? Vind jij thuiswerken fijner dan op kantoor zitten? Thuiswerken heeft voor- en nadelen maar uiteindelijk zullen we in veel gevallen toch weer terugkeren naar het kantoor. Lopen bij jou de rillingen over je rug, wanneer je denkt aan het weer in één ruimte zitten met je collega’s? Dan ben je misschien toe aan de volgende stap in je carrière.

 

Werkgeluk

Helaas is volgens het CBS bijna een kwart van de Nederlandse werknemers ongelukkig op de werkvloer. Twijfel je of je gelukkig genoeg bent? Werkdruk, slecht contact met collega’s of je leidinggevende, te weinig zingeving of geen uitdaging zijn vaak redenen voor een ontevreden gevoel. Blijf er niet mee rondlopen maar onderneem actie!

 

In gesprek gaan

De volgende stap is om met je leidinggevende in gesprek te gaan. Die wil ook dat jij gelukkig bent, want een gelukkige werknemer is veel productiever dan een ongelukkige werknemer. Leg hem of haar uit waardoor jij je niet gelukkig voelt en hoe je dat wilt oplossen. Of vraag of je leidinggevende een goede oplossing weet. Misschien kreeg je te veel verantwoordelijkheid, of juist te weinig. Misschien zit je helemaal vastgeroest in je huidige functie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Vraag aan je leidinggevende of je nieuwe taken binnen je huidige functie kunt uitvoeren, of dat je beter een totaal nieuwe functie kunt krijgen. En als dat allebei niet kan bij je huidige werkgever, dan is het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

 

Nieuwe baan

Je hebt besloten dat je op zoek wilt naar een nieuwe baan. Maar in wat? Hetzelfde als je eerst deed? Of toch iets totaal anders? Wij kunnen je helpen! We gaan samen met een uitgebreid traject aan de slag dat jou inzicht geeft in jouw passie en gaan met jou op zoek naar een functie die helemaal bij jou past!

 

Wil je meer weten over hoe we dat precies doen? Neem contact op met Benito Bekx (06-315 66 888) of vul ons contactformulier in.