013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Kun je wat over jezelf vertellen?

Mijn naam is Roos Ouwehand en mijn onderneming heet Roos Realiseert!  Het bedrijf dat staat voor: aanpakken, eerlijkheid, no-nonsense en kwaliteit. Ik help ondernemers met ontvangergerichte communicatie en het organiseren van (online) events. De liefde voor het communicatie vak is er al heel lang. Naast communicatie expert ben ik een echte regeltante, een doener en houd ik het liefst een heleboel bordjes tegelijk in de lucht.

Wat zijn de activiteiten van Roos Realiseert?

Ontvangergerichte communicatie

Ik denk met je mee om de juiste boodschap en middelen in lijn te brengen met jouw doelgroep.

  • Schrijven en redigeren van tot he point en overtuigende teksten, brochures, folders, nieuwsbrieven
  • Bepalen doelen en doelgroep
  • Ontwikkelen middelen
  • Opzetten en bijhouden social media

Organiseren events
Ik help graag een passend (online) event te organiseren. Daarbij neem ik niet alleen de taken uit handen, maar denk mee met jouw bedrijf, van draaiboek tot uitvoering en alles wat daartussen zit.

Welke obstakels ben je op jouw pad tegengekomen naar succesvol ondernemerschap?

Ik heb kennisgemaakt met één van mijn slechtste eigenschappen, namelijk: mevrouw Geduld. Website klaar, LinkedIn profiel up-to-date, Instagram ingericht, een vette elevator pitch, meerdere netwerkgesprekken gepland dus kom maar door met al die klanten. Tja, zo werkt dat dus niet. Het is heel hard werken, heel veel investeren, bijschaven, doorgaan, vallen en weer opstaan. Maar 1 ding is zeker: als je in jezelf gelooft en doorzet, dan kom je er!

Waarmee behaal jij succes in 2021?

Succes is een relatief begrip, maar door mezelf te blijven en te doen waar ik voor sta hoop ik uiteindelijk knallend het jaar uit te gaan en 2022 weer met heel veel energie te starten. Mijn succes behaal ik sowieso, want op 21 september 2021 mag ik samen met mijn grote liefde in het huwelijksbootje stappen.

Tot slot; Waar kunnen mensen jou vinden?

 Superleuk als je kennis wilt maken met mij om te zien wat we eventueel voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt mij bereiken op: 06 1540 64 62 of info@roosrealiseert.nl.

Vind je het leuk om mijn website te bezoeken check dan: www.roosrealiseert.nl