013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Persoonlijk pensioen inzicht

Als je je baan verliest komt er veel op je af. Ga je op zoek naar een andere baan, trek je je stoute schoenen aan en wordt je zelfstandig ondernemer of misschien wil je wel met pensioen. Lekker genieten van je leven na het werkende leven. Zeker als de pensioengerechtigde leeftijd in zicht is.

Werk naar pensioen

Maar kun je al wel met pensioen? Wat betekent dat financieel voor je? Kun je in de nieuwe situatie je vaste lasten blijven betalen? Kun je nog wel de leuke dingen blijven doen, die je nu doet? Heb je daar geld voor? Dit is het onderzoeken waard. Want als je het financiële inzicht hebt, kun je je eigen keuzes maken.

Dit is een mooi moment om je persoonlijke situatie in kaart te brengen en inzicht te krijgen. Daar helpen wij je graag bij!

Hoe werkt het

We starten door vrijblijvend kennis te maken met elkaar. Dat kan op je werk, thuis, telefonisch of online zijn. In dit eerste gesprek inventariseren we jouw financiële situatie en de vraagstukken die je hebt, zodat er een helder beeld komt van jouw persoonlijke situatie en wensen. Na dit gesprek lever je documenten aan om jouw persoonlijk financiële plaatje in beeld te brengen.

Financieel inzicht

Welk bedrag aan pensioen ga je ontvangen? Welke pensioenkeuzes zijn er? Wat zijn de gevolgen van eerder stoppen met werken? In jouw persoonlijk financieel rapport krijg je de antwoorden op die vragen. Je krijgt zo een helder inzicht in jouw netto inkomen in verschillende situaties.

Passende oplossing

Vervolgens gaan we verder in gesprek om te kijken wat het beste bij jouw situatie past. Ga je een eventuele vertrekvergoeding gebruiken om je inkomen aan te vullen, of los je wellicht een stuk van je hypotheek af. Welke lasten kun je verlagen? Je hebt een goed beeld van jouw situatie waardoor je zelf de keuze kunt maken: nu met pensioen of toch nog even uitstellen.