013 - 207 49 19 info@baazz.nl

We helpen je graag een stap verder

Onze ervaren loopbaanadviseurs zijn in de eerste plaats coaches, wat betekent dat zij in staat zijn om werkelijk naar je te luisteren en door middel van het stellen van de juiste vragen je te helpen een beeld te vormen van jouw werkgeluk. Met behulp van hun kennis op loopbaangebied gaan zij je helpen om dit beeld concreet vorm te geven zodat je weet waar je naar op zoek gaat.

Ons Team

Ons team bestaat uit gedreven netwerkspecialisten die je met behulp van ervaring en het eigen netwerk zullen ondersteunen in jouw zoektocht op de arbeidsmarkt. Dit alles doen zij met aandacht en betrokkenheid, met alle ruimte voor jouw eigenheid, met een enorme gedrevenheid en motivatie want wij geloven dat ook jij je werkgeluk kunt vinden!

Pedro van Helden

Pedro van Helden

Business Developer

Wie ben ik?

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met ondernemen. Gedurende mijn studie aan de universiteit van Tilburg was ik al actief bezig om bedrijven meer inzicht te geven in hun marketingacties en aan klanten te helpen. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de problemen die zich voor kunnen doen bij mensen die een eigen bedrijf willen starten. Deze kennis zet ik nu actief in bij het begeleiden van ondernemers. Inmiddels ben ik eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder BaazZ en Solvid Ondernemen. Bij Solvid is het voor mij allemaal echt begonnen. In 2008 kwam ik binnen als Business Developer, waarna ik in 2009 Junior Consultant werd. In die periode ontdekte ik hoe fantastisch het is om anderen te helpen met ondernemen. Die passie om anderen op weg te helpen en te motiveren zet ik nu ook in bij BaazZ, omdat ik erin geloof dat je als ondernemer het beste moet bereiken voor jezelf en je bedrijf. Mijn grootste voldoening haal ik dan ook uit het succesvol maken van bedrijven.

Mijn tip voor ondernemers?

Bedenk heel goed waar jij je klanten vandaan wilt halen. Hoe meer tijd je daaraan spendeert hoe succesvoller je bedrijf. Werk dit vooraf uit, voordat je daadwerkelijk start!

Vrije tijd en interesses

Organisatorische ontwikkelingen, strategische en financiële planning, professioneel netwerken. Skiën, voetbal, tennis, squash en uitgaan met vrienden.

Benito Bekx

Benito Bekx

Ondernemerscoach / Loopbaanadviseur / Netwerkspecialist

Wie ben ik? 

Ik geloof dat we tot veel meer in staat zijn dan dat we voor mogelijk houden. En dit geloof wordt dagelijks bevestigd als ik zie wat mensen om me heen bereiken. Gedurende mijn loopbaan is mijn interesse om de verbinding met klanten te maken alsmaar gegroeid. Klanten helpen met het zichtbaar maken van hun bestaan en Public Relations, zorgt ervoor dat de basis wordt gelegd voor succesvol ondernemerschap. Mijn kennis van netwerken en drive om te verbinden is de sleutel voor groei.

Mijn tip voor alle werkzoekenden? 

Maak gebruik van de kracht van elkaars netwerk! Je hoeft het niet alleen te doen. Mensen willen je graag helpen wanneer je ze de hulpvraag stelt! Ik doe niks liever dan mensen met elkaar in contact brengen zodat er nieuwe relaties en samenwerkingen ontstaan, mensen helpen de juiste plek en de juiste weg te vinden. Dat is voor mij werkgeluk.

Vrije tijd en interesses

Nieuwe trends op gebied van arbeidsmobiliteit, NLP, netwerken, hardlopen, vitaliteit en voeding.

Richard Janssen

Richard Janssen

Senior Consultant

In 2017 ben ik, na meerdere functies te hebben bekleed in het bedrijfsleven, begonnen als Senior Consultant. Ik ben mij gaan bezighouden met het coachen en begeleiden van startende en gevestigde ondernemers. Dit doe ik voor verschillende instanties zoals het UWV endiverse gemeenten. De ideeën  van de ondernemer worden getoetst en aangescherpt en de liquiditeit en  levensvatbaarheid van de onderneming worden inzichtelijk gemaakt. Verder wordt de ondernemer getoetst op zijn ondernemersvaardigheden door middel van de ondernemerstest.

Achtergrond:

Met meer dan dertig jaar ervaring in de (fashion) Retail als Commercieel directeur en zelfstandig ondernemer kan ik mij zeer goed verplaatsen in de problematiek van (startende) ondernemers en kan ik als ervaringsdeskundige de ondernemer van informatie voorzien, die nodig is om de volgende stap in zijn ondernemerschap te maken.

Interesse:

Mijn interesses liggen op het gebied van reizen en autosport. Verder is watersport (zeilen) iets waar ik mij heerlijk kan ontspannen.

Pieter Velings

Pieter Velings

Senior Consultant

Direct na mijn studie bedrijfseconomie (BSc) ben ik in 2010 begonnen als businesscoach. In mijn functie als Senior Consultant begeleid ik zowel startende als gevestigde ondernemers. De diversiteit aan ideeën en uitdagingen vind ik het mooiste aan dit vak. Ik haal energie uit het begeleiden van een starter die zijn eerste stappen in ondernemersland zet, maar ook uit het ondersteunen van een gevestigde ondernemer die zijn financiën op orde wil krijgen. Daarnaast geeft het altijd voldoening om de klanten te helpen bij het binnenhalen van opdrachten en het optimaliseren van zijn klantbeleving.

De belangrijkste tip die ik een startende ondernemer kan meegeven is om voldoende tijd en energie te steken in het bedrijfsplan en financieel plan. Hierbij moet kritisch gekeken worden naar de taakstellende omzet en het aantal klanten dat hiervoor nodig is. Een koppeling met de marktstrategie kan daarbij niet ontbreken.

Mijn klanten en collega’s typeren mij als stiptbetrouwbaar en professioneel maar ook als iemand die zich kan inleven en die van een geintje houdt. Het blijft een mooi moment als een startende ondernemer na verloop van tijd aanklopt voor hulp bij het aannemen van zijn eerste personeelslid of bij de aanvraag van een financiering om de uitbreiding te kunnen bekostigen. Sowieso geven de vele succesverhalen altijd een goede boost, net als het onderhouden van contacten met ondernemers die ik begeleid heb.

Rudi Neijenhuis

Rudi Neijenhuis

Senior Consultant

Sinds begin 2014 word ik als businessconsultant ingezet. Dat ik met ondernemers mee mag denken over de richting van hun bedrijf blijft voor mij een waanzinnige uitdaging. Het geeft een enorme voldoening om de ondernemer verder te helpen, of dat nu is door het realiseren van een financiering, een start of doorstart of het helpen met het verkrijgen van klanten.

Trots word ik als ik om me heen kijk naar alle ondernemingen die in de loop der jaren succesvol zijn geworden door onze begeleidingstrajecten. Dat wij geen standaardtrajecten leveren maar echt maatwerk blijkt uit de hoge waarderingen die we ontvangen van onze klanten.

Mijn expertises zijn bedrijfsfinancieringen, marketing en het schrijven van businessplannen. Ik heb inmiddels al vele honderden ondernemers begeleid en ook mijn opleidingen sluiten perfect aan; ik heb de bachelor bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg gevolgd en ook nog de master Strategic Management.

In mijn vrije tijd mag ik graag sporten op recreatief niveau, zowel (zaal)voetballen als wielrennen doe ik het liefst. Daarnaast ben ik een fervent spelletjesfanaat, het liefst speel ik boardgames zoals Kolonisten van Catan, Puerto Rico en Ticket to Ride. Daarnaast leg ik graag een kaartje (bridge, klaverjas, rikken) onder het genot van een speciaal biertje.

Anneke Broers

Anneke Broers

Officemanager

Het mooiste compliment dat ik ooit gekregen heb van een klant is dat ik altijd een luisterend oor heb. Ik weet wie onze klanten zijn en ik zorg dat zij zich altijd welkom voelen.

In 2014 ben ik via een re-integratietraject gestart als Office Manager.  Na het afronden van dit traject mocht ik blijven. Het klantencontact, de drukke agenda’s beheren, zorgen dat alles op rolletjes loopt maakt dat ik een Office Manager in hart en nieren ben. Het overtuigen van nieuwe klanten van onze kwaliteit is voor mij de spil waar het om draait. Ik kan dus wel zeggen dat ik het werkgeluk helemaal gevonden heb in mijn huidige functie.

In mijn vrije tijd ga ik zwemmen zowel sportief als recreatief. Spelletjes doen met de kinderen en wandelen met de hond. Ook uit eten gaan met vrienden en vriendinnen,  borrelen en af en toe een filmpje pakken behoren tot mijn favoriete bezigheden.