013 - 207 49 19 info@baazz.nl

We helpen je graag een stap verder

Onze ervaren loopbaanadviseurs zijn in de eerste plaats coaches, wat betekent dat zij in staat zijn om werkelijk naar je te luisteren en door middel van het stellen van de juiste vragen je te helpen een beeld te vormen van jouw werkgeluk. Met behulp van hun kennis op loopbaangebied gaan zij je helpen om dit beeld concreet vorm te geven zodat je weet waar je naar op zoek gaat.

Ons Team

Ons team bestaat uit gedreven netwerkspecialisten die je met behulp van ervaring en het eigen netwerk zullen ondersteunen in jouw zoektocht op de arbeidsmarkt. Dit alles doen zij met aandacht en betrokkenheid, met alle ruimte voor jouw eigenheid, met een enorme gedrevenheid en motivatie want wij geloven dat ook jij je werkgeluk kunt vinden!
Pedro van Helden

Pedro van Helden

Business Developer

Wie ben ik?

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met ondernemen. Gedurende mijn studie aan de universiteit van Tilburg was ik al actief bezig om bedrijven meer inzicht te geven in hun marketingacties en aan klanten te helpen. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de problemen die zich voor kunnen doen bij mensen die een eigen bedrijf willen starten. Deze kennis zet ik nu actief in bij het begeleiden van ondernemers. Inmiddels ben ik eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder BaazZ en Solvid Ondernemen. Bij Solvid is het voor mij allemaal echt begonnen. In 2008 kwam ik binnen als Business Developer, waarna ik in 2009 Junior Consultant werd. In die periode ontdekte ik hoe fantastisch het is om anderen te helpen met ondernemen. Die passie om anderen op weg te helpen en te motiveren zet ik nu ook in bij BaazZ, omdat ik erin geloof dat je als ondernemer het beste moet bereiken voor jezelf en je bedrijf. Mijn grootste voldoening haal ik dan ook uit het succesvol maken van bedrijven.

Daarnaast ben ik erg trots op mijn recentelijk gepubliceerde boek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’, wat ondernemers aan gegarandeerd meer klanten helpt. Dit boek bereikte al snel de #1 positie binnen managementboeken.

Mijn tip voor ondernemers?

Bedenk heel goed waar jij je klanten vandaan wilt halen. Hoe meer tijd je daaraan spendeert hoe succesvoller je bedrijf. Werk dit vooraf uit, voordat je daadwerkelijk start!

Vrije tijd en interesses

Organisatorische ontwikkelingen, strategische en financiële planning, professioneel netwerken. Skiën, voetbal, tennis, squash en uitgaan met vrienden.

Benito Bekx

Benito Bekx

Ondernemerscoach / Loopbaanadviseur / Netwerkspecialist


Wie ben ik? 

Ik geloof dat we tot veel meer in staat zijn dan dat we voor mogelijk houden. En dit geloof wordt dagelijks bevestigd als ik zie wat mensen om me heen bereiken. Gedurende mijn loopbaan is mijn interesse om de verbinding met klanten te maken alsmaar gegroeid. Klanten helpen met het zichtbaar maken van hun bestaan en Public Relations, zorgt ervoor dat de basis wordt gelegd voor succesvol ondernemerschap. Mijn kennis van netwerken en drive om te verbinden is de sleutel voor groei.

Mijn tip voor alle werkzoekenden? 

Maak gebruik van de kracht van elkaars netwerk! Je hoeft het niet alleen te doen. Mensen willen je graag helpen wanneer je ze de hulpvraag stelt! Ik doe niks liever dan mensen met elkaar in contact brengen zodat er nieuwe relaties en samenwerkingen ontstaan, mensen helpen de juiste plek en de juiste weg te vinden. Dat is voor mij werkgeluk.

Vrije tijd en interesses

Nieuwe trends op gebied van arbeidsmobiliteit, NLP, netwerken, hardlopen, vitaliteit en voeding.

Richard Janssen

Richard Janssen

Senior Consultant


Wie ben ik?

Ik ben Richard Janssen, geboren in Nijmegen, getrouwd en heb samen met mijn vrouw 3 geweldige kinderen. Ik ben in 1983 begonnen in het bedrijfsleven waar ik uiteindelijke operationeel leiding heb mogen geven in grote organisaties in de fashion & retail industrie. Hierna ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen waar ik door middel van een samenwerking met Baazz in aanraking ben gekomen. Vervolgens ben ik hier nu al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Baazz.  Door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Mijn tip voor ondernemers?

De tip die ik ondernemers op het hart wil drukken is dat als je op niveau effectief wilt kunnen coachen is kennis van ondernemerschap, management, leidinggeven en verantwoordelijk zijn voor een organisatie van essentieel belang.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar een gezellig café om samen met vrienden gezellig bij te praten en een biertje te doen. Daarnaast ben ik in de zomer vaak te vinden op een warm eiland waar ik het leuk vind de wateren te verkennen met een bootje. Het bourgondische culinair genieten is iets wat daarnaast ook zeker niet mag ontbreken. Daarnaast liggen mijn interesses voornamelijk op het gebied van autosport en watersport.

Pieter Velings

Pieter Velings

Senior Consultant


Wie ben ik?

Sinds 2010 ben ik actief als ondernemersadviseur bij Solvid Ondernemen. Ik haal mijn voldoening uit het werken met startende en gevestigde ondernemers. Vanuit deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik iedere ondernemer aan meer klanten kan helpen. Daarnaast breng ik structuur aan in de financiën en de andere bedrijfsprocessen. Ik houd van korte lijnen, ben geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer en  heb een positieve instelling. Sinds 2018 combineer ik het werken voor Solvid Ondernemen met het werken voor Baazz. Deze specifieke groep ondernemers geeft weer een mooie nieuwe dimensie aan mijn werkzaamheden.

Mijn tip voor ondernemers?

Zorg voor een scherp aanbod voor je klanten. Zet goed uiteen wat jou anders maakt als ondernemer. Vertel minder wat je doet en vertel meer waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Vrije tijd en interesses

Het liefst spendeer ik tijd met mijn vrienden en 2 zoontjes. Ook voor een etentje of avondje borrelen met vrienden ben ik altijd in. Daarnaast voetbal ik op het veld en in de zaal en doe ik aan hardlopen en wielrennen. Ook fluit ik graag een jeugdwedstrijd bij de lokale voetbalclub.

 

Dennis Stad

Dennis Stad

Consultant


Wie ben ik?

Vanaf mijn eerste functie tot vandaag lopen bedrijven en mensen als een rode draad door mijn activiteiten. Van internationale functies binnen het financiële wereld, waar ik bedrijven analyseerde, adviseerde en teams begeleidde, naar een managementfunctie binnen de wereld van recruitment tot een HR Business Partner bij een Zwitserse riviercruisemaatschappij waar de persoonlijke ontwikkeling centraal stond.  Al deze ervaringen mag ik bij Solvid Ondernemen en Baazz inzetten om ondernemers bij te staan in het behalen van hun doel, succesvol ondernemerschap. Niets is mooiers dan de ondernemer te zien groeien in het traject naar dat doel. Maar ook de voldoening die wij samen uit ons partnerschap halen is voor mij een grote drijfveer.  Dat is waar ik elke keer voor ga en elke ondernemer wil laten beleven.

Mijn tip aan ondernemers?

Met een sterk fundament onder jouw onderneming zoals structuur, planning, overzichtelijke administratie en duidelijke kennis van de afzetmarkt is er meer ruimte voor focus op klanten, kwaliteit, service en omzet.

Vrije tijd en interesses

Trainer van JO19 en technisch adviseur bij voetbalvereniging, wandelen(Nijmeegse 4daagse),

genieten met familie, vrienden en hond. Daarnaast verslind ik boeken/magazines met economische, historische of psychologische inhoud.

Anne de Ruijter

Anne de Ruijter

Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Anne de Ruijter, een Bredanaar in hart en nieren, met het lef om in Tilburg te werken. Gelukkig ben ik als Consultant van BaazZ vaak onderweg om startende en gevestigde ondernemers te begeleiden bij het opzetten/waarborgen van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Mijn tip voor ondernemers?

Het klinkt misschien cliché, maar ik ben ervan overtuigd dat succesvol ondernemen start bij de ondernemer zelf. Wanneer jij passie voelt voor hetgeen dat je doet, ben je al halverwege. Mijn tip is daarom ook; blijf dichtbij jezelf.

Zorg er daarnaast voor dat je structuur aanbrengt. Leg een goed fundament en houd je administratie vanaf het begin af aan goed bij. Ben je zelf niet goed met cijfers? Besteed het dan vooral uit aan een boekhouder.

Vrije tijd en interesses

Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar concerten en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker netflixen op bank. Ondanks het feit dat ik allesbehalve sportief ben, ben ik twee keer in de week op het hockeyveld te vinden. Om zo naast mijn bankhangen toch op een plezierige manier in beweging te blijven.

Inge Janssen

Inge Janssen

Consultant


Wie ben ik?

Ik ben Inge Jansen, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant waar ik nu nog steeds woon, samen met mijn vriend. Bij Baazz werk ik als ondernemerscoach en adviseer ik ondernemers bij het opzetten en het laten groeien van hun onderneming. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in E-commerce, Marketing en (digitale) Communicatie. Door mijn brede ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in jouw vraagstukken. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen.

Mijn tip voor ondernemers?

Gaan doen wat je leuk vindt en volg jouw ondernemersdroom! Versterk waar je goed in bent en zoek hulp bij de punten die je minder goed liggen.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd wandel ik graag en geniet ik van de mooie natuur. Regelmatig sta ik met vrienden op de tennisbaan of speel ik met collega’s een potje Padel. Ook ben ik groot fan van gezelschapsspelletjes waaronder Weerwolven en Duizenden. Doordat het helpen van anderen mij energie geeft begeleid ik een Statushouder uit Syrië met het leren van de Nederlandse taal. 

Kim Steehouder

Kim Steehouder

Office Manager

Wie ben ik?

Ik ben Kim Steehouder, opgegroeid in Noord Brabant en woonachtig in Tilburg. Aan de Avans Hogeschool heb ik de opleiding Marketing en Management gevolgd. In de bank- en verzekeringssector heb ik ervaring opgedaan als adviseur waarbij ik het contact met mensen enorm leuk vond. Het adviseren en helpen van mensen geeft mij veel energie.

Mijn tip voor ondernemers?

Volg je gevoel. Ga na wat je passies zijn en wat je droom is zodat je voor jezelf een concreet beeld hebt van de doelen die je graag na wilt streven. Benut vooral je sterke eigenschappen en ben niet bang om hulp te vragen bij je verbeterpunten.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd doe ik graag met mijn vrienden en familie een hapje en een drankje. Ook houd ik van shoppen, dagjes weg en een lekker avondje Netflixen op de bank. Om de hapjes en drankjes te compenseren ben ik in wisselende mate te vinden in de sportschool.

 

 

Valerie Bollen

Valerie Bollen

Consultant


Wie ben ik?

Mijn naam is Valerie Bollen en van origine ben ik een echte Eindhovense. Dankzij mijn studie International Hotel Management in Breda ontstond mijn passie voor wijn en bloeide mijn interesse in buitenlandse talen en culturen verder op. Ik bracht een halfjaar door vlakbij Parijs om in een hotel te werken en later ben ik Amsterdam ingedoken om de Master ‘Entrepreneurship & Management in the Creative Industries’ te volgen. Omdat ik al jarenlang een grote fascinatie had voor Japan en de Japanse cultuur besloot ik hierna om als backpacker op avontuur te gaan in Azië. Daarna verhuisde ik naar Kopenhagen, waar ik aan de slag ging bij een modemerk en me op de Deense taal stortte (hoe verzin je het?!).

Na jaren van reizen en verhuizen besloot ik om in 2018 te remigreren en zo belandde ik in Tilburg. Datzelfde jaar richtte ik Wine Sessions op en onder deze naam geef ik wijnsessies aan huis en op kantoor. Dat vind ik fantastisch om te doen, want samen wijnproeven is altijd een feestelijke aangelegenheid en het brengt mensen nader tot elkaar. Daarnaast ben ik lid van de Brabantse Wijnsociëteit en breng ik mijn dinsdagavonden door met wijnliefhebbers en experts uit de regio om de mysteries van het wijnproeven te ontrafelen. Momenteel volg ik overigens ook de Level 4 Diploma Course aan de Wine & Spirit Education Trust; de vooropleiding van het Master of Wine traject.

Voordat ik met Wine Sessions startte werd ik al jaren geboeid door ondernemers. Het zijn mijn favoriete soort mensen vanwege hun creativiteit, lef en doorzettingsvermogen. Ik werk dan ook met veel passie als ondernemersadviseur. Wat ik erg inspirerend vind, is dat we oprecht kijken naar wat iemand wél kan en onderzoeken hoe diegene zijn kennis en vaardigheden op een effectieve manier kan inzetten. Ons gezamenlijke doel? Hen laten stralen als succesvolle ondernemers binnen hun vakgebied.

Mijn tip voor ondernemers?

Breng vaker tijd door met ondernemers buiten je vakgebied. Dat gaat je hele waardevolle inzichten en contacten opleveren!

Vrije tijd en interesses

Hardlopen, surfen, wijn, muziek en reizen.

Roelanda Pichel

Roelanda Pichel

Consultant


Wie ben ik?

Mijn naam is Roelanda Pichel en ik woon in De Betuwe met mijn man, 3 kinderen en hondje. Mijn ‘roots’ liggen in de beauty branche. Ik heb meerdere kapsalons geopend, succesvol gemaakt en uiteindelijk weer verkocht. Daarnaast werkte ik als business coach. Samen met de ondernemer maakte we een plan om hun onderneming nog succesvoller te maken. Trainingen en coaching in ondernemersvaardigheden, leidinggeven, communicatie en sales maakten de ondernemingen weer gezond zodat ze weer konden doorgroeien.

Mijn tip voor ondernemers?

Waarom zou je het alleen willen doen? Samen kom je zoveel verder. Bouw met een expert in ondernemen een stevig fundament voor jouw onderneming. Op een stevig fundament kun jij gaan bouwen. Zo voorkom je het vallen en opstaan principe en behaal je sneller en makkelijker je doelen.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met familie en vrienden of ontdek ik in het weekend een leuke stad in Nederland of België. Tijdens mijn vakanties reis ik graag met een backpack over de wereld. Lekker lopen in de natuur vind ik heel ontspannend, hoofd leegmaken en ruimte creëren voor mooie plannen en ideeën.

 

Jan-Douwe Baijens

Jan-Douwe Baijens

Consultant


Wie ben ik?

Mijn naam is Jan-Douwe Baijens, geboren en getogen in Noord-Brabant en samenwonend met mijn vriendin nabij Den Bosch. Sinds 2011 ben ik actief bezig met marketing en communicatie. Een interesse, later een passie, die ontstaan is op de basisschool waar ik al wist dat ik later ‘reclame ontwerper’ wilde worden. Deze passie heb ik vertaald door de opleiding Marketing, Communicatie- en Evenementen te volgen voor de juiste basis, om vervolgens via de opleiding Communication & Multimedia Design creatief, out-of-the box en innovatief te leren denken over de inzet van media en middelen. Deze kennis heb ik ten slotte met een zelfstudie in merkstrategie, samen laten komen door te werken als zelfstandig marketeer met een specialisme in merkontwikkeling. 

In de periode als zelfstandig marketeer heb ik voor een grote diversiteit aan klanten gewerkt. Variërend van vloggers tot en met bedrijven in de bouwsector. Hierdoor heb ik een breed inzicht ontwikkeld over de kansen en mogelijkheden binnen haast alle sectoren. Het werkplezier wat ik ervaarde door deze diversiteit aan bedrijven is wat mij dan ook enthousiasmeerde om bij Baazz te willen werken.

Mijn tip voor ondernemers?

Start met het transformeren van jouw bedrijf tot een merk. Een merk biedt namelijk grote voordelen: onderscheidend in de markt, verhoogde bedrijfswaarde, grotere omzet en snellere groei, klanten worden betrokken en gemotiveerde ambassadeurs van jouw boodschap en dienst/product.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd lukt het me niet om marketing los te laten, waardoor ik regelmatig met mijn neus in de marketingboeken te vinden ben. Naast lezen sport ik graag. Wanneer de avond- of middaguren het toelaten ben ik dan ook regelmatig te vinden in de sport- en kickboksschool.

Diewertje Martherus

Diewertje Martherus

Administratief medewerker


Wie ben ik?

Mijn naam is Diewertje Martherus, woonachtig in Kaatsheuvel samen met mijn vriend en dochtertje. Een gestructureerde regelaar die graag zaken in goeden banen laat lopen. Na het afronden van mijn schoolcarrière begonnen in het bedrijfsleven. Verschillende functies uitgevoerd op administratief gebied en office management. Problemen oplossen, brandjes blussen, zorgen voor een structurele oplossing, is iets waar ik mijn voldoening uithaal. Ik zal altijd samen met collega’s of met de klant gericht kijken naar wat een passende oplossing is. Zorgen dat andere prettig aan de slag kunnen met hun dagelijkse werkzaamheden en nadenken over toekomstgerichte acties is wat mij lekker bezig houdt.

Mijn tip voor ondernemers?

De weg naar succes ben jezelf. Leg focus op de juiste zaken en blijf altijd geloven in jezelf en je product of dienst.

Vrije tijd en interesses

Genieten van mijn dochtertje en leuke dingen samen doen met mijn vriend. Een terrasje, lekker een hapje eten of op vakantie zijn toch mijn good feeling momentjes. Ook ben ik regelmatig te vinden in de sportschool voor kickboksen!

Hans Maillé

Hans Maillé

Consultant

Wie ben ik?

Mijn naam is Hans Maillé en ben geboren in Hilvarenbeek en na een aantal keer te zijn verhuisd in binnen- en buitenland woon ik momenteel met mijn gezin in Esbeek.

Door mijn brede ervaring in het begeleiden en coachen van ondernemers, met name in de Retail wereld, kan ik me goed inleven hoe ondernemers denken en handelen. Ik vind het ongelofelijk gaaf om samen met de (nieuwe)ondernemer te gaan voor een zo optimaal mogelijk renderende onderneming.

Hierbij vind ik het belangrijk dat jij als mens centraal staat. Ik zal je met mijn passie voor het ondernemerschap hierin ondersteunen.

Mijn tip voor ondernemers?

Succesvol zijn begint bij succesvol denken. Je denkt alleen in de richting waar je heen wilt gaan, met succes als eindbestemming. Door dit met herhaling te doen creëer je een nieuw ‘succesvol’ pad in jouw onderbewustzijn. Hoe enthousiaster wij over iets zijn, hoe positiever de resultaten zijn, mits het enthousiasme echt gemeend is.

Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of padel. Hierin ben ik zeker competitief ingesteld maar de derde helft is zeker zo belangrijk. Ook ben ik een groot wieler(kijk)fan, van klassiekers tot grote rondes. Daarnaast mag het bourgondisch genieten niet ontbreken samen met mijn gezin of vrienden.

Mijke Paulusse

Mijke Paulusse

Consultant


Wie ben ik?

Mijn naam is Mijke Paulusse en ik ben opgegroeid in Eersel, in de buurt van Eindhoven. Mijn ouders komen beiden uit Tilburg en ondanks dat ik daar niet ben opgegroeid, voelt dat toch als mijn roots.  Na een aantal omzwervingen via Australië, Frankrijk, Eindhoven en de Veluwe, ben ik sinds kort weer neergestreken in het Brabantse land, wat echt voelt als thuiskomen. Samen met mijn hond Bram en twee katten geniet ik nu van Oisterwijk en de prachtige omgeving. Een gezellige beestenboel!

Na mijn studie die gericht was op ondernemerschap en management, zijn er nog vele trainingen, cursussen, opleidingen en leuke banen gevolgd. De rode draad in mijn werkende leven is altijd de ontwikkeling van mensen en het professionaliseren van bedrijven geweest. Bijna tien jaar geleden ben ik voor mezelf gestart en heb ik alle fouten gemaakt die je als startend ondernemer kunt maken. En precies dat vind ik zo leuk aan mijn werk bij Baazz, dat je de ondernemers een zetje in de goede richting kunt geven en dat we doorgaan totdat hun succes is behaald! Ik haal echt energie uit het feit dat ik een bijdrage lever aan iemands leven door hen te begeleiden bij het ondernemerschap en zo hun dromen te realiseren. Het moment dat iemand steeds meer vertrouwen in zichzelf krijgt en hun ogen gaan glimmen als ze over hun eigen bedrijf vertellen, is onbetaalbaar.

Mijn tip voor ondernemers?

Weet wat jouw kernwaarden zijn in het leven, want die neem je mee in je bedrijf en kunnen weleens heel goed de basis van jouw USP’s zijn! En maak een sterk merk van je werk, daarmee leg je echt een stevig fundament voor jouw bedrijf.

Vrije tijd en interesses

De dingen die ik belangrijk vind in het leven zijn authenticiteit, een ruime blik, doen waar je blij van wordt, creativiteit en inspiratie. Om mezelf hierin tegemoet te komen lees ik in mijn vrije tijd graag boeken over het ondernemerschap, spiritualiteit en romans, of ik kijk een serietje en rijd motor. Ook ga ik graag de natuur in met m’n hond en vind ik het heel fijn om met vrienden een hapje en een drankje te doen en over het leven te filosoferen.

Brieck Somers

Brieck Somers

Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Brieck Somers, opgegroeid in Etten-Leur en sinds mijn studententijd woonachtig in Tilburg. Na het afronden van mijn master Economic & Consumer Psychology, heb ik namens Google marketingbureaus ondersteund bij hun online marketingstrategie en het genereren van meer omzet. Daarna heb ik een IT-recruitmentkantoor mee helpen opzetten, waar ik eindverantwoordelijk voor was. Hier heb ik alle ins en outs geleerd over software en data, waardoor ik me inmiddels van binnen ook een stukje IT’er voel.

In al mijn werkervaring tot nu toe stond een rol als coach centraal en dit zal in de toekomst zo blijven. Het helpen van anderen is mijn passie en ik kan me niet voorstellen dat dit ooit gaat vervelen. Ik help jou dan ook graag bij het waarmaken van je ondernemersdroom!

Mijn tip voor ondernemers?

Stel vragen en luister naar je klanten. Vraag door bij onduidelijkheden, zodat je iemand echt begrijpt. Als één klant iets zo ervaart, zullen er nog meer zijn. Op deze manier kun je kritisch naar jouw dienst of product kijken, met als doel deze te optimaliseren. Vragen stellen kost niks, maar kan je in de weg naar jouw ideale aanbod veel opleveren!

Vrije tijd en interesses

Mijn nummer één passie is eten. In het weekend ben ik dan ook meestal ergens aan een gevulde keukentafel of op een terras te vinden, waarbij het ook niet onwaarschijnlijk is dat daar een lekker wijntje of ander drankje op tafel staat. De weg naar het worden van culinair snackspert bewandel ik vrijwel altijd met mijn vriendin, vrienden en/of familie. Om in vorm te blijven doe ik regelmatig fanatiek aan crossfit, zodat er wel enige balans is in de binnenkomende en verbranding van energie.