013 - 207 49 19 info@baazz.nl

We helpen je graag een stap verder

Onze ervaren loopbaanadviseurs zijn in de eerste plaats coaches, wat betekent dat zij in staat zijn om werkelijk naar je te luisteren en door middel van het stellen van de juiste vragen je te helpen een beeld te vormen van jouw werkgeluk. Met behulp van hun kennis op loopbaangebied gaan zij je helpen om dit beeld concreet vorm te geven zodat je weet waar je naar op zoek gaat.

Ons Team

Ons team bestaat uit gedreven netwerkspecialisten die je met behulp van ervaring en het eigen netwerk zullen ondersteunen in jouw zoektocht op de arbeidsmarkt. Dit alles doen zij met aandacht en betrokkenheid, met alle ruimte voor jouw eigenheid, met een enorme gedrevenheid en motivatie want wij geloven dat ook jij je werkgeluk kunt vinden!
Pedro van Helden

Pedro van Helden

Business Developer

Wie ben ik?

Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met ondernemen. Gedurende mijn studie aan de universiteit van Tilburg was ik al actief bezig om bedrijven meer inzicht te geven in hun marketingacties en aan klanten te helpen. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de problemen die zich voor kunnen doen bij mensen die een eigen bedrijf willen starten. Deze kennis zet ik nu actief in bij het begeleiden van ondernemers. Inmiddels ben ik eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder BaazZ en Solvid Ondernemen. Bij Solvid is het voor mij allemaal echt begonnen. In 2008 kwam ik binnen als Business Developer, waarna ik in 2009 Junior Consultant werd. In die periode ontdekte ik hoe fantastisch het is om anderen te helpen met ondernemen. Die passie om anderen op weg te helpen en te motiveren zet ik nu ook in bij BaazZ, omdat ik erin geloof dat je als ondernemer het beste moet bereiken voor jezelf en je bedrijf. Mijn grootste voldoening haal ik dan ook uit het succesvol maken van bedrijven.

Mijn tip voor ondernemers?

Bedenk heel goed waar jij je klanten vandaan wilt halen. Hoe meer tijd je daaraan spendeert hoe succesvoller je bedrijf. Werk dit vooraf uit, voordat je daadwerkelijk start!

Vrije tijd en interesses

Organisatorische ontwikkelingen, strategische en financiële planning, professioneel netwerken. Skiën, voetbal, tennis, squash en uitgaan met vrienden.

Benito Bekx

Benito Bekx

Ondernemerscoach / Loopbaanadviseur / Netwerkspecialist

Wie ben ik? 

Ik geloof dat we tot veel meer in staat zijn dan dat we voor mogelijk houden. En dit geloof wordt dagelijks bevestigd als ik zie wat mensen om me heen bereiken. Gedurende mijn loopbaan is mijn interesse om de verbinding met klanten te maken alsmaar gegroeid. Klanten helpen met het zichtbaar maken van hun bestaan en Public Relations, zorgt ervoor dat de basis wordt gelegd voor succesvol ondernemerschap. Mijn kennis van netwerken en drive om te verbinden is de sleutel voor groei.

Mijn tip voor alle werkzoekenden? 

Maak gebruik van de kracht van elkaars netwerk! Je hoeft het niet alleen te doen. Mensen willen je graag helpen wanneer je ze de hulpvraag stelt! Ik doe niks liever dan mensen met elkaar in contact brengen zodat er nieuwe relaties en samenwerkingen ontstaan, mensen helpen de juiste plek en de juiste weg te vinden. Dat is voor mij werkgeluk.

Vrije tijd en interesses

Nieuwe trends op gebied van arbeidsmobiliteit, NLP, netwerken, hardlopen, vitaliteit en voeding.

Richard Janssen

Richard Janssen

Senior Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Richard Janssen, geboren in Nijmegen, getrouwd en heb samen met mijn vrouw 3 geweldige kinderen. Ik ben in 1983 begonnen in het bedrijfsleven waar ik uiteindelijke operationeel leiding heb mogen geven in grote organisaties in de fashion & retail industrie. Hierna ben ik mijn eigen adviesbureau begonnen waar ik door middel van een samenwerking met Baazz in aanraking ben gekomen. Vervolgens ben ik hier nu al geruime tijd met veel plezier werkzaam bij Baazz.  Door mijn grote passie voor het ontwikkelen van mensen en teams, mijn energieke persoonlijkheid en mijn ervaring ben ik voor velen een prettige, betrouwbare en bekwame sparringpartner die zeer goed in staat is om zich (uit ervaring) te verplaatsen in de positie en de problematiek van een persoon en een organisatie.

Mijn tip voor ondernemers?

De tip die ik ondernemers op het hart wil drukken is dat als je op niveau effectief wilt kunnen coachen is kennis van ondernemerschap, management, leidinggeven en verantwoordelijk zijn voor een organisatie van essentieel belang.

Vrije tijd en interesses?

In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden naar een gezellig café om samen met vrienden gezellig bij te praten en een biertje te doen. Daarnaast ben ik in de zomer vaak te vinden op een warm eiland waar ik het leuk vind de wateren te verkennen met een bootje. Het bourgondische culinair genieten is iets wat daarnaast ook zeker niet mag ontbreken. Daarnaast liggen mijn interesses voornamelijk op het gebied van autosport en watersport.

Pieter Velings

Pieter Velings

Senior Consultant

Wie ben ik?

Sinds 2010 ben ik actief als ondernemersadviseur bij Solvid Ondernemen. Ik haal mijn voldoening uit het werken met startende en gevestigde ondernemers. Vanuit deze ervaring ben ik ervan overtuigd dat ik iedere ondernemer aan meer klanten kan helpen. Daarnaast breng ik structuur aan in de financiën en de andere bedrijfsprocessen. Ik houd van korte lijnen, ben geïnteresseerd in de mens achter de ondernemer en  heb een positieve instelling. Sinds 2018 combineer ik het werken voor Solvid Ondernemen met het werken voor Baazz. Deze specifieke groep ondernemers geeft weer een mooie nieuwe dimensie aan mijn werkzaamheden.

Mijn tip voor ondernemers:

Zorg voor een scherp aanbod voor je klanten. Zet goed uiteen wat jou anders maakt als ondernemer. Vertel minder wat je doet en vertel meer waarom klanten voor jou moeten kiezen.

Vrije tijd en interesses:

Het liefst spendeer ik tijd met mijn vrienden en 2 zoontjes. Ook voor een etentje of avondje borrelen met vrienden ben ik altijd in. Daarnaast voetbal ik op het veld en in de zaal en doe ik aan hardlopen en wielrennen. Ook fluit ik graag een jeugdwedstrijd bij de lokale voetbalclub.

 

Inge Janssen

Inge Janssen

Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Inge Jansen, geboren en getogen in een klein dorpje in Brabant waar ik nu nog steeds woon, samen met mijn vriend. Bij Baazz werk ik als ondernemerscoach en adviseer ik ondernemers bij het opzetten en het laten groeien van hun onderneming. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in E-commerce, Marketing en (digitale) Communicatie. Door mijn brede ervaring als medewerker, supervisor en manager in diverse branches kan ik mezelf goed inleven in jouw vraagstukken. Ik ben positief en enthousiast ingesteld en denk in mogelijkheden en kansen.

 

Mijn tip voor ondernemers?

Gaan doen wat je leuk vindt en volg jouw ondernemersdroom! Versterk waar je goed in bent en zoek hulp bij de punten die je minder goed liggen.


Vrije tijd en interesses

In mijn vrije tijd wandel ik graag en geniet ik van de mooie natuur. Regelmatig sta ik met vrienden op de tennisbaan of speel ik met collega’s een potje Padel. Ook ben ik groot fan van gezelschapsspelletjes waaronder Weerwolven en Duizenden. Doordat het helpen van anderen mij energie geeft begeleid ik een Statushouder uit Syrië met het leren van de Nederlandse taal.

Dennis Stad

Dennis Stad

Consultant

Wie ben ik

Vanaf mijn eerste functie tot vandaag lopen bedrijven en mensen als een rode draad door mijn activiteiten. Van internationale functies binnen het financiële wereld, waar ik bedrijven analyseerde, adviseerde en teams begeleidde, naar een managementfunctie binnen de wereld van recruitment tot een HR Business Partner bij een Zwitserse riviercruisemaatschappij waar de persoonlijke ontwikkeling centraal stond.  Al deze ervaringen mag ik bij Solvid Ondernemen en Baazz inzetten om ondernemers bij te staan in het behalen van hun doel, succesvol ondernemerschap. Niets is mooiers dan de ondernemer te zien groeien in het traject naar dat doel. Maar ook de voldoening die wij samen uit ons partnerschap halen is voor mij een grote drijfveer.  Dat is waar ik elke keer voor ga en elke ondernemer wil laten beleven.

Mijn tip aan ondernemers

Met een sterk fundament onder jouw onderneming zoals structuur, planning, overzichtelijke administratie en duidelijke kennis van de afzetmarkt is er meer ruimte voor focus op klanten, kwaliteit, service en omzet.

Vrije tijd en interesses

Trainer van JO19 en technisch adviseur bij voetbalvereniging, wandelen(Nijmeegse 4daagse),

genieten met familie, vrienden en hond. Daarnaast verslind ik boeken/magazines met economische, historische of psychologische inhoud.

Geert van Santen

Geert van Santen

Consultant

Wie ben ik?

Ik ben Geert van Santen, geboren en getogen in Tilburg, maar daar is het niet bij gebleven. Ik heb voor mijn studie International Business en Management de hele wereld over gereisd, van Mexico tot Zweden tot China. Daar heb ik dan ook o.a. startups geholpen met het opzetten van hun bedrijf. Ik ben een muziekliefhebber, avonturier en 100% digitale N.E.R.D. Waar anderen mensen ’s ochtends een kop koffie nodig hebben om te functioneren, ben ik pas tevreden als ik het laatste nieuws op het gebied van online marketing heb doorgelezen.

Mijn tip voor ondernemers?

Gebruik je website als verkoopmaatje. Zodra dat je vindbaar bent in Google, genereer je aanzienlijk meer klanten. Kijk daarom heel kritisch naar je website. Zorg dat je als ondernemer iets vindt waarin je de komende vijf jaar je passie kunt uiten. Ondernemen is een marathon, geen sprint.

Wat doe ik nu?
Als ondernemerscoach bij Baazz ben ik dagelijks bezig met het begeleiden van startende ondernemers. Hierbij begeleid ik de ondernemer bij (online) marketing, financieringsbehoefte en alle andere aspecten waar de ondernemer behoefte aan heeft. Dit geeft me dan ook veel energie! Er bestaat geen beter gevoel dan het halen van succes met je klanten. En dat is ook precies wat ik van plan ben met jou!

Anne de Ruijter

Anne de Ruijter

Consultant

Wie ben ik?
Ik ben Anne de Ruijter, een Bredanaar in hart en nieren, met het lef om in Tilburg te werken. Gelukkig ben ik als Consultant van BaazZ vaak onderweg om startende en gevestigde ondernemers te begeleiden bij het opzetten/waarborgen van een gezonde onderneming. Hierbij zoeken we samen naar datgene dat hen energie geeft en van daaruit maken we hun dromen realiteit.

Mijn tip voor ondernemers?
Het klinkt misschien cliché, maar ik ben ervan overtuigd dat succesvol ondernemen start bij de ondernemer zelf. Wanneer jij passie voelt voor hetgeen dat je doet, ben je al halverwege. Mijn tip is daarom ook; blijf dichtbij jezelf.

Zorg er daarnaast voor dat je structuur aanbrengt. Leg een goed fundament en houd je administratie vanaf het begin af aan goed bij. Ben je zelf niet goed met cijfers? Besteed het dan vooral uit aan een boekhouder.

Vrije tijd en interesses?
Ik ben gek op muziek, geen dag is compleet zonder. Ik ga graag naar concerten en luister het liefst naar vinyl. Daarnaast breng ik mijn tijd graag door met vrienden en familie. Samen een drankje in de stad of gewoon lekker netflixen op bank. Ondanks het feit dat ik allesbehalve sportief ben, ben ik twee keer in de week op het hockeyveld te vinden. Om zo naast mijn bankhangen toch op een plezierige manier in beweging te blijven.

Kim Steehouder

Kim Steehouder

Office Manager

Wie ben ik?

Ik ben Kim Steehouder, opgegroeid in Noord Brabant en woonachtig in Tilburg. Aan de Avans Hogeschool heb ik de opleiding Marketing en Management gevolgd. In de bank- en verzekeringssector heb ik ervaring opgedaan als adviseur waarbij ik het contact met mensen enorm leuk vond. Het adviseren en helpen van mensen geeft mij veel energie.

Mijn tip voor ondernemers?

Volg je gevoel. Ga na wat je passies zijn en wat je droom is zodat je voor jezelf een concreet beeld hebt van de doelen die je graag na wilt streven. Benut vooral je sterke eigenschappen en ben niet bang om hulp te vragen bij je verbeterpunten.

Vrije tijd en interesses?

In mijn vrije tijd doe ik graag met mijn vrienden en familie een hapje en een drankje. Ook houd ik van shoppen, dagjes weg en een lekker avondje Netflixen op de bank. Om de hapjes en drankjes te compenseren ben ik in wisselende mate te vinden in de sportschool.

Guyonne Bruinsma

Guyonne Bruinsma

Administratief medewerker

Wie ben ik?

Ik ben Guyonne Bruinsma, Brabantse in hart en nieren en woonachtig in Tilburg. Na mijn studie Marketing & Communicatie heb ik jaren gewerkt als Office Manager en secretaresse in verschillende branches. Ik haal enorm veel voldoening uit het ondersteunen van mijn collega’s. Een breed scala aan werkzaamheden maakt het voor mij elke dag weer boeiend om aan de slag te gaan.

Mijn tip voor ondernemers?

Doe wat je doet met passie. Zoek uit waar je kracht zit, dat maakt je onderscheidend.

Vrije tijd en interesses

Tijd doorbrengen met mijn dochters, vriend en hond, lekker genieten samen. Ik ben veel in de sportschool te vinden en bij wind op de surfplank. Gezelligheid met een hapje en een drankje is ook zeker aan mij besteed.