013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op alles wat onze klanten over ons vertellen. Een van de belangrijkste speerpunten van Baazz is een hoge klanttevredenheid. Wil jij weten hoe wij de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen? Lees dan nu wat onze klanten over ons vertellen.

BaaZZ heeft mij fantastisch geholpen bij het omzetten van globale onderneming ideeën naar doelgerichte plannen en ondersteunt mij hierbij actief in de uitvoering hiervan!

 

Arthur van Veen

Achmea

Na iedere afspraak met Baazz bruis(te) ik weer van de energie om de volgende stap te zetten naar ondernemerschap.

 

Hanneke Casotti

Achmea

Ik heb de samenwerking en begeleiding van Benito als erg prettig ervaren. Als persoon en professional voegt hij waardevolle hulp, informatie en kennis toe. Is altijd snel bereikbaar en echt betrokken geweest bij mijn traject. Aanrader!

Springest beoordeling: 10/10

Frank van Duijn

Ik kreeg de kans het coachingstraject via Pedro te doorlopen. Het ondernemerschap trok me altijd al maar ik wilde graag weten hoe iemand met ervaring er tegenaan kijkt en vooral ook eerlijke feedback krijgen. Ik heb erg veel geleerd en ook nu nog kan ik contact opnemen voor tips. Benito weet veel van LinkedIn en heeft me daarin tips gegeven en daarnaast denk hij ook mee in wat je doet en waarmee hij je kan helpen. Ik vond de persoonlijke gesprekken met Pedro heel fijn. Als je tussendoor met vragen zat wilde Pedro me altijd alles uitleggen zodat ik verder kon. Het marketingplan maken heeft me veel geleerd en zonder de hulp van Pedro had ik niet het vertrouwen en de kennis gehad om er zo professioneel voor te gaan. Mijn bedrijf Z!E Fotografie loopt inmiddels al ruim een jaar en ik geniet enorm van deze kans!

Springest beoordeling: 10/10

Yvette Rottink

Al ruime tijd werken we intensief en naar volle tevredenheid samen met BaazZ. Zij zorgen ervoor dat onze medewerkers op een kwalitatief goede en inspirerende wijze begeleid worden bij de stap naar Zelfstandig Ondernemerschap.

BaazZ weet wat er zich op de arbeidsmarkt afspeelt en ze zijn altijd bereid mee te denken in oplossingen.

Kenmerkend voor de werkwijze van BaazZ is dat zij zeer betrouwbaar zijn in het nakomen van afspraken, ze zijn snel en hanteren korte lijnen. Voor onze medewerkers overtreffen ze verwachtingen en gaan door totdat onze medewerker 100% tevreden is.

En mocht het ondernemerschap uiteindelijk niet haalbaar zijn, dan begeleiden ze de medewerker naar een volgende stap in loondienst. In alle opzichten prettig voor ons en voor onze medewerkers!

 

Nathalie Goldie

Contract- en leveranciersmanager, Achmea Academy

Pedro is een gedreven ondernemer met een authentieke drive om mensen een stap verder te helpen. Hij heeft ontzettend veel kennis, modellen, lijstjes en duizend dingen die je als beginnend ondernemer exact de juiste basis kunnen bieden om vol vertrouwen de sprong te wagen. Van businessplan tot marketingplan, van ondernemerszaken tot financiële administratie, van website tot visitekaart: overal helpt hij je een stap verder!

Indra van den Berg

Ritueel begeleider

Benito is een zeer gedreven, capabele en extraverte Adviseur Arbeidsmobiliteit waarbij hij in staat is de optimale situatie te creëren voor bedrijf en individu. Ik heb Benito ervaren als iemand die een vertrouwenswekkende en veilige omgeving weet te creëren door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en me de juiste stappen zelf te laten nemen/ontdekken. Benito heeft me veel bijgeleerd over hoe de arbeidsmarkt te exploreren, netwerken en LinkedIn effectief te gebruiken en durven te gaan voor de perfecte baan/job. Uiteindelijk heb ik mijn eigen bedrijf opgezet Minnaard Management & Advies, interim en programmamanagement in Risk, Finance & Compliance en IT & Change in de financiële dienstverlening.
NPS score voor Benito: 9.

Jeroen Minnaard

Interim Manager, Minnaard Management & Advies

Onze ervaring met Baazz is alleen maar heel positief.
De persoonlijke en verfrissende aanpak en de positieve en energieke insteek geven een boost aan de ondernemers in spe en leiden tot enthousiaste reacties.

 

 

Ronald Both

Manager Employability, Volksbank

Vanuit mijn functie als manager had ik als doel om in korte tijd een grote groep boventallige medewerkers van VIVAT te laten begeleiden naar nieuw werk. In Benito Bekx hebben we een partner gevonden die ons hierbij uitstekend helpt en waar we ook in de komende tijd intensief mee zullen blijven samenwerken.
Vanuit een omwenteling in de dienstverlening was Benito degene die direct initiatief nam om te onderzoeken hoe hij en zijn toenmalige collega’s hier een rol in konden spelen. Kernwoorden die onze samenwerking laten slagen zijn: Passieondernemerschaphumornetwerken, korte lijnen om te schakelen, duidelijke en heldere afspraken, etc.

Zijn passie zit op het begeleiden van medewerkers met een arbeidsvraagstuk en is hierbij creatief en verrassend wat hem uniek maakt in deze rol.

Marco Brant

Manager Loopbaanplaza, Vivat verzekeringen