013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op alles wat onze klanten over ons vertellen. Een van de belangrijkste speerpunten van Baazz is een hoge klanttevredenheid. Wil jij weten hoe wij de verwachtingen van onze klanten steeds weer overtreffen? Lees dan nu wat onze klanten over ons vertellen.

Onze ervaring met Baazz is alleen maar heel positief.
De persoonlijke en verfrissende aanpak en de positieve en energieke insteek geven een boost aan de ondernemers in spe en leiden tot enthousiaste reacties.

Ronald Both

Manager Employability, Volksbank

Vanuit mijn functie als manager had ik als doel om in korte tijd een grote groep boventallige medewerkers van VIVAT te laten begeleiden naar nieuw werk. In Benito Bekx hebben we een partner gevonden die ons hierbij uitstekend helpt en waar we ook in de komende tijd intensief mee zullen blijven samenwerken.
Vanuit een omwenteling in de dienstverlening was Benito degene die direct initiatief nam om te onderzoeken hoe hij en zijn toenmalige collega’s hier een rol in konden spelen. Kernwoorden die onze samenwerking laten slagen zijn: Passieondernemerschaphumornetwerken, korte lijnen om te schakelen, duidelijke en heldere afspraken, etc.

Zijn passie zit op het begeleiden van medewerkers met een arbeidsvraagstuk en is hierbij creatief en verrassend wat hem uniek maakt in deze rol.

Marco Brant

Manager Loopbaanplaza, Vivat verzekeringen