013 - 207 49 19 info@baazz.nl

De kracht van effectief netwerken

Laat jouw netwerk ook “werken”, je hoeft het niet alleen te doen!

Beschrijving

Hoor jij ook regelmatig om je heen dat iemand via-via aan een leuke opdracht of nieuwe baan is gekomen? Hoe gaaf is het dat er aan je gedacht wordt op het juiste moment? Omdat jij net beschikbaar bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging.
Tijdens deze training leer je hoe je authentiek kunt netwerken met prachtige resultaten, zonder dat het een opgave of kunstje wordt. Bovendien leer je hoe jij anderen kunt helpen, door de juiste vragen te stellen en interesse te tonen in de mensen om je heen. Deze training is bewust in groepsverband en je zult versteld staan hoe tijdens de training al directe linkjes en mogelijkheden ontstaan. Je kunt netwerken vergelijken met zweefvliegen: je hebt een trekker nodig die je de lucht in trekt, maar als je in het luchtruim de juiste thermiek hebt gevonden kun je op eigen kracht verder.
Deze training kun je zien als ‘de trekker’ die jou in staat stelt om jouw netwerk voor je te laten werken.

Netwerken is nog nooit zo leuk en effectief geweest.

Voor wie?

Voor iedereen die het af en toe een flinke drempel vindt om (online) te ‘netwerken’ en hier meer resultaat en plezier uit wil halen.

Inhoud

Tijdens deze training krijg je inzichten en tips hoe jij op een natuurlijke en ongedwongen manier kunt omgaan met je netwerk. En hoe je tijdens netwerkbijeenkomsten (of zelfs op heel onverwachte momenten!) op een ontspannen manier met nieuwe mensen in contact komt. Met diverse voorbeelden en praktijksituaties gaan we in op de mogelijkheden om jouw netwerk voor je te laten werken. Immers, via-via worden benaderd of aan iemand denken is het mooiste wat er is! Je leert tijdens de training dat netwerken geen trucje is, of dat je dit kunt aanleren. Je ontvangt concrete tips over de manier die bij jou past. Wat je geeft krijg je terug, en je krijgt net dat zetje om met plezier aan de slag te gaan. Om te ontdekken wat er gebeurt!

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

  • in te schatten wanneer je zélf iets kunt betekenen voor jouw netwerk en hoe je dit vervolg geeft
  • gericht aan iemand uit jouw netwerk mee te kunnen geven wanneer hij of zij aan jou moet denken, de zgn. netwerk-pitch (bij bijvoorbeeld een baan of een opdracht)
  •  met open vizier je bestaande en nieuwe contacten uit jouw netwerk te benaderen, met de juiste vragen en oprechte interesse
  • op jouw manier te netwerken, zonder dat het gekunsteld wordt
  • vanuit vertrouwen en gun je netwerk in te zetten, zonder jouw eigen belang voorop te zetten

Overige Informatie

Beschikbare data:

  • Workshop wordt gegeven op 16 april van 13.30 tot 17.00 uur
  • Locatie: In het centrum van Utrecht
  • Duur: 1 dag deel

Neem contact op via Info@BaazZ.nl voor de exacte locatie of via het onderstaande contactformulier.

Investering € 349,-  excl. 21% BTW

Neem contact op