013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Mindset; What’s on your mind?

De kracht en invloed van jouw gedachten, hoe werkt dit voor jou? 

Beschrijving

Als er veranderingen zijn op je werk, doet dat in meer of mindere mate iets met je. Het roept misschien vragen, twijfels en onzekerheid op. Hoe het ook voor je is, je weet dat de verandering het nodige van je vraagt of gaat vragen. Nieuwe situaties, nieuwe collega’s en wellicht een andere manier van werken zijn mogelijke nieuwe omstandigheden waarin je hebt thuis te raken. Zoals met alles wat je leert, leer je door te doen én door te doen, maak je ook fouten.

Is fouten maken erg? Juist niet, van falen en fouten maken leer je het meest. Zoals Thomas Edison, de uitvinder van de gloeilamp ooit zei:    “Ik heb niet gefaald, ik heb 10.000 dingen gevonden die niet werken”. Dat is nu ook het experiment in jouw loopbaan, ontdekken wat voor jou werkt! Daarbij gaat het er om hoe je over falen denkt, ofwel je mindset hierover.

Voor wie?

Voor iedereen die met één of meerdere veranderingen in het werk te maken heeft.

En voor iedereen die het gevoel wil hebben zelf aan het stuur te staan, de kracht van gedachten wil ervaren, wil leren omgaan met stress en af wil rekenen met kritische stemmetjes en faalangst.  

Inhoud

Op deze dag gaan we samen op een leuke manier; met gezelligheid en humor, aan de slag met bovenstaande thema’s. De training gaat eerst om het bewust worden van jouw situatie. Wat zijn triggers die jou spanning geven, wat geeft energie en wat kost energie? Er is een afwisseling in theorie en praktijk. Theorie over verandering, stress en mindset. Praktijk, waarbij het vooral gaat om jouw ervaring en hoe jij jouw gedachten vormgeeft. Je wordt ook van harte uitgenodigd om je eigen casus in te brengen.

Resultaat

Na het volgen van deze training heb je een krachtige tool in handen en ben je in staat om:

  • af te rekenen met kritische stemmetjes
  • Beter om te gaan met faalangst
  • je gedachten te beïnvloeden voor de beste versie van jezelf
  • Inzicht te geven in wat je energie oplevert en wat je energie kost
  • beter te kunnen aangeven wat je wilt

Overige Informatie

Beschikbare data:

  • Workshop wordt gegeven op 15 april 2019 van 9.00 tot 17.00 uur
  • Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch
  • Locatie: In het centrum van Utrecht
  • Duur: 1 dag 

Trainer: Angela Koolmees

Neem contact op via Info@BaazZ.nl voor de exacte locatie of via het onderstaande contactformulier.

Investering € 699,-  excl. 21% BTW

Neem contact op