013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Word regisseur van jouw loopbaan!

Leer om zelf aan het roer te staan, trouw aan jezelf te blijven en beter je grenzen aan te geven!

Beschrijving

Heb je wel eens het gevoel dat je geleefd wordt op je werk? Dat er allerlei veranderingen aankomen die impact hebben op jouw loopbaan of dat die veranderingen er misschien al zijn? Dat je niet goed weet welke keuzes je wilt maken binnen deze dynamiek of dat je je zelfs een soort speelbal voelt? Baal je dat je je omgeving soms meer invloed op je laat hebben dan je eigenlijk zou willen? Wil je leren om zelf richting te bepalen op jouw manier, maar vind je het ook moeilijk of spannend om zelf je richting te kiezen?

Deze training gaat over zelf regie nemen over jouw toekomst op een manier die bij jou en jouw omgeving past. Deze training is een vervolg op de Mindset training en kan ook los gevolgd worden.

Voor wie?

Voor iedereen die zich niet wil laten bepalen door de omgeving, beter zijn grenzen wil leren aangeven en meer zelf aan het roer wil staan om trouw te blijven aan zichzelf.

Inhoud

In de training ervaar je dat je met kleine stapjes al veel meer zelf de regie kunt nemen. De training bestaat uit een klein deel theorie en vooral veel praktijk waar je in een ontspannen setting oefent met situaties waar jij tegenaan loopt. In deze training  gaat het over hoe jij in jouw werk en leven het heft in handen kunt nemen en dicht bij jezelf kunt blijven. We laten je ervaren hoe je brein werkt en welke mechanismen bij veranderingen een rol spelen in je lichaam. We laten je ervaren dat je je vrij kunt voelen, ongeacht in welke situatie je je bevindt. Dit gevoel van vrijheid zorgt ervoor dat je keuzes maakt die dicht bij jezelf liggen en daardoor beter bij je passen.

Resultaat

Na het volgen van deze training ben je in staat om:

  • je grenzen beter aan te geven waardoor zelfverzekerder door het leven gaat.
  • je triggers te herkennen die maken dat jij je laat bepalen en jouw eigen invloed weggeeft
  • meer invloed uit te oefenen wat je direct in je dagelijkse praktijk kunt toe passen
  • nog beter te zorgen voor jezelf

Overige Informatie

Beschikbare data:

  • Workshop wordt gegeven op 30 april 2019 van 9.00 tot 17.00 uur
  • Er wordt gezorgd voor een heerlijke lunch
  • Locatie: In het centrum van Utrecht
  • Duur: 1 dag 

Trainer: Angela Koolmees

Neem contact op via Info@BaazZ.nl voor de exacte locatie of via het onderstaande contactformulier.

Investering € 699,-  excl. 21% BTW

Neem contact op