013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Begeleiding naar succesvol ondernemen

Ontzettend veel mensen spelen wel eens met de gedachte om voor zichzelf te starten. Bij velen van hen blijven dit helaas hersenspinsels en wordt de daad nooit bij het woord gevoegd. Klinkt dit ook voor jou herkenbaar?

Begeleiding

Wij geloven erin dat iedereen de kans zou moeten krijgen om te onderzoeken of het ondernemerschap iets is dat bij hem of haar past. Omdat dit voor de meeste mensen een onbekende reis is, is de juiste begeleiding hierbij essentieel. Jij krijgt een op maat gemaakt begeleidingstraject zodat je niet alleen weloverwogen aan deze reis begint, maar ook je kansen op een succesvolle reis worden vergroot!

Persoonlijke aanpak

Als je overweegt te gaan ondernemen vanuit loondienst komen er een hoop nieuwe dingen op je af. Tijdens ons traject leer je in korte tijd hoe je het beste een onderneming kunt runnen. Hierbij staan onze bevlogen adviseurs gedurende het gehele traject tot je beschikking voor advies. Een onderneming starten betekent dat je iets gaat creëren dat uniek is, je wilt je immers onderscheiden van de concurrentie. Wat uniek is kan alleen op basis van maatwerk. Geen online modules, geen klassikale sessies. Persoonlijke aandacht is één van onze speerpunten!