013 - 207 49 19 info@baazz.nl

Doe de ondernemerstest

Een succesvolle ondernemer weet ook waar zijn zwakke en minder sterke punten liggen! Ook benieuwd naar jouw sterke en zwakke punten op het gebied van ondernemerschap? Door het afnemen van een ondernemerstest wordt aan de hand van een uitgebreide vragenlijst bepaald in welke mate jij ondernemend bent.

Ondernemerstest

Het is belangrijk inzicht te vergaren in je eigen kwaliteiten als ondernemer. Dat doen we met behulp van de ondernemersscan, een wetenschappelijk onderbouwde ondernemerstest waarbij we snel inzichtelijk krijgen waar je sterke, maar ook je ontwikkelpunten liggen.

Ondernemersprofielen

Geen enkele ondernemer is hetzelfde. De wetenschappelijk onderbouwde ondernemerstest van BaazZ geeft je inzicht in jouw ondernemersprofiel. Ben je zelfstandig, flexibel, marktgericht of beschik je juist over bovengemiddeld veel doorzettingsvermogen? De ondernemerstest bepaald jouw score aan de hand van 10 belangrijke eigenschappen waarover je kunt bezitten. Deze score wordt afgezet ten opzichte van andere ondernemers in jouw vakgebied, waardoor je ziet hoe jij je tot je ‘lotgenoten’ verhoudt.

Ook bepaald de test welk type denkstijl dat het beste bij jou past. Ben jij een pionier, vakman, manager of past het type verkoper toch meer bij jou?

Slagingskans

De ondernemerstest identificeert niet alleen je sterke en minder sterke punten, maar geeft ook advies over hoe je hiermee om kunt gaan. Dit zorgt ervoor dat jij valkuilen kunt vermijden en je slagingskansen als ondernemer enorm vergroot. Zelfkennis is de sleutel tot succes!

Benieuwd geworden naar de BaazZ ondernemerstest? Neem gerust contact met ons op.