Welkom bij BaazZ

Werk je bij de Volksbank en ben je klaar om de volgende stap te zetten?

BaazZ helpt jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of als ondernemer

Over BaazZ en de Volksbank

Al sinds 2013 begeleiden we via een traject op maat medewerkers van de Volksbank naar hun nieuwe werkgeluk.

In al die jaren hebben we meer dan 1000 medewerkers begeleid. Van ontwikkelvraagstukken tot volledige trajecten van werk naar werk of naar het ondernemerschap. Zo hebben we ervoor gezorgd dat vele loopbaandromen werkelijkheid zijn geworden.

Ook jou kunnen we helpen naar een nieuwe uitdaging. 
ADVIESGESPREK AANVRAGEN

1.000+

Geslaagde trajecten

9.6

Klanttevredenheid

5/5

Google review score

15

Jaar ervaring

Reacties van deelnemers

ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Ik heb de samenwerking en begeleiding van Benito als erg prettig ervaren. Als persoon en professional voegt hij waardevolle hulp, informatie en kennis toe. Is altijd snel bereikbaar en echt betrokken geweest bij mijn traject. Aanrader!

Frank van Duijn

Volksbank

Wat wij bieden

Persoonlijke begeleiding & 
een traject op maat

Wij begrijpen het: jouw eerdere zekere situatie gaat veranderen. Daarom zorgen we er samen voor dat jij klaar bent om actie te ondernemen als het moment daar is. 

Loopbaancoaching

Samen gaan we aan de slag met de inzichten en vaardigheden die jij nodig hebt om een nieuwe baan te vinden.
Wat loopbaancoaching jou oplevert:
Ontdek wat je motiveert en drijft
Jezelf positioneren in de arbeidsmarkt
Het schrijven van sollicitatiebrieven
Het voorbereiden op sollicitatiegesprekken
Je talenten verder ontwikkelen
ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Zelfstandig ondernemerschap

Samen werken we stap voor stap aan het realiseren van jouw ondernemersdroom. Dit doen we volgens onze bewezen unieke ondernemersmethodiek.
Wat de begeleiding je oplevert:
Toetsen haalbaarheid bedrijfsidee(ën)
Verbeteren ondernemersvaardigheden
Bedrijfsplan, financieel plan en marketingplan
Onder begeleiding praktische zaken regelen
Werven van klanten
ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Benito kende ik reeds voordat ik een traject met hem aanging. Een aantal collega’s en teamleden hadden met hem samen gewerkt. Hierdoor wist ik reeds wat ik kon verwachten, een weloverwogen keuze dus. In mijn eigen traject zijn deze verwachtingen meer dan waar gemaakt. Vol energie en enthousiasme durft hij vooruitstrevend samen te werken. Hij durft kritische vragen te stellen en stelt zijn eigen netwerk ook open voor je. Voor mij heeft dit gezorgd voor toetsing, nieuwe inzichten en verdieping op de vragen die bij mij speelde. Benito bezit de kunst om het traject op maat in te zetten, zeker een aanrader dus!
Sjim Vastbinder
Volksbank
Het programma heeft mijn verwachting overtroffen Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met BaazZ. Benito heeft mij het pad laten zien op weg naar je carrière, je doel. Met diepgaande gesprekken over mijzelf ben ik erachter gekomen wat ik wil. De begeleiding die ik hierin heb gehad hebben mij goed op weg geholpen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Dit maakt een coach een coach. Hij geeft eerlijk advies en daar kun je ook mee verder. Voor goede loopbaan begeleiding ben je bij BaazZ aan het juiste adres. Ik heb technieken en handvaten meegekregen om zelfverzekerd, met een pro actieve instelling mijn carrière pad te bewandelen. Benito is de beste op dit gebied om dit traject mee af te leggen!
Aruna Ramdjiawan
Volksbank

Onze garanties aan jou

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen het onzekere gevoel wat je nu ervaart. Daarom willen we jou zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Wij willen jou écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij je de garantie dat we samen doorgaan totdat je 100% tevreden bent over de ondersteuning die je van BaazZ hebt gekregen.

2. Maatwerk staat centraal

Jouw wensen en behoeften staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar jij je fijn bij voelt. 

3. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb je een vaste adviseur. Met deze adviseur heb je consequent contact en plan je in overleg contactmomenten in. Ook kan je 24/7 terecht met al je vragen en kun je advies vragen wanneer je vastloopt. 

4. Flexibiliteit

Jij staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merk je tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij jou past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een loopbaancoaching traject (of vice versa!). Zo ben je verzekerd van een passend traject. 
Onze ervaring met BaazZ is alleen maar heel positief. De persoonlijke en verfrissende aanpak en de positieve en energieke insteek geven een boost aan de ondernemers in spe en leiden tot enthousiaste reacties.
Ronald Both
Mobiliteitsmanager, Volksbank
De begeleiding door Benito Bekx en Pedro van Helden is een uitgebalanceerd proces. Beiden weten je uit te dagen en het beste in je naar boven te halen. Hun begeleiding is zeer professioneel. Daarbij tonen ze een tomeloze energie. Daar waar jezelf wel eens in kan wegzakken helpen zij je verder en inspireren je. De persoonlijke aanpak is zeer prettig en BaazZ laat je na het traject ook niet los. Je kunt altijd bij hen terecht. TOP! Aanrader!!
Bert Vogel
Mobiliteitsmanager, Volksbank

Ontmoet ons Volksbank-team

De ervaren loopbaancoaches en ondernemersadviseurs van BaazZ staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of zelfstandig ondernemerschap.

Benito Bekx

Loopbaancoach

Annelieke van Woerkom

Loopbaancoach

Pedro van Helden

Ondernemersadviseur

Inge Jansen

Ondernemersadviseur

Al onze loopbaancoaches zijn NOLOC gecertificeerd

Beste Pedro! Hartelijk dank voor je bezielende begeleiding in een periode die voor mij toch niet eenvoudig was! Door slim om te gaan met mijn emotie en wensen ben ik vol goede moed en enthousiasme gestart aan een nieuw avontuur! Jouw aanmoediging was het zetje wat ik nodig had om de stap te zetten! In middels ben ik met 2 ondernemingen bezig en geniet met volle teugen van de vrijheid! Zoals je zei: Dit past helemaal bij jou!! Nogmaals hartelijk dank!!!!!
Carsten van der Leek
Volksbank
Is het jou een raadsel wat je eigenlijk echt wilt qua werk? Wil je bij het vinden van een nieuwe baan weten wie je bent/wat je kan/wat je wilt? Vraag Benito om hulp, ga het loopbaantraject aan en ervaar net als ik dat de opdrachten je enorm veel inzicht geven. Loop je vast, Benito is altijd bereid je te helpen. Echt een aanrader! Ik merk bij elk sollicitatiegesprek het effect van de opdrachten: duidelijk kunnen maken waarom je van waarde bent voor het bedrijf/wie je bent/wat je wilt. Durf het aan, het gaat je helpen!
Willemijn Bregman
Volksbank

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP

Vraag jouw gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Tijdens het adviesgesprek heb je de mogelijkheid te ervaren of je een klik hebt met de adviseur. Je zit na dit gesprek nergens aan vast!
Wat het adviesgesprek je oplevert:
De vorm en inhoud van jouw traject bespreken
Met welke zaken je rekening moet houden tijdens je traject
Indien gewenst direct advies en tools die je meteen verder helpen

  Waar wil je het over hebben?

  Zit ik ergens aan vast na het adviesgesprek?

  Nee, je zit nergens aan vast nadat je het adviesgesprek met ons hebt gehad.

  Moet ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

  Nee, je hoeft je niet voor te bereiden voor het adviesgesprek. Het is wel goed om alvast na te denken over eventuele vragen die je hebt over je huidige situatie en/of BaazZ.

  Wat gebeurt er wanneer ik het adviesgesprek aanvraag?

  Wanneer je het bovenstaande formulier invult, zal je op werkdagen binnen 24 uur gebeld worden om het adviesgesprek in te plannen.

  Wie betaalt het traject als ik voor BaazZ kies?

  De Volksbank betaalt jouw traject.

  Waarom een traject starten als ik niet weet of ik boventallig word?

  Werken aan zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling is in deze tijd belangrijk. Het geeft je een goede basis en voorbereiding, wat flexibiliteit en eigen regie creëert. Dit maakt je minder afhankelijk van omstandigheden.

  Vergroot het volgen van een traject de kans op ontslag?

  Nee zeker niet. Het vergroot wel je mogelijkheden áls ontslag aan de orde is.

  Wat als ik tijdens het traject toch liever in loondienst wil of ondernemer wil worden?

  Het is tijdens een traject altijd mogelijk om te wisselen. Merk je tijdens het loondienst traject dat je toch liever ondernemer wordt, of merk je tijdens het ondernemerschapstraject dat het ondernemerschap toch niets voor jou is, dan schakelen we direct en mag je kosteloos het andere traject volgen. 

  Hoe ziet het loopbaantraject bij BaazZ eruit?

  We werken met een TMA Talenten en Motivatie analyse, diverse opdrachten en tools om aan de slag te gaan met jouw loopbaan. Uiteraard gaan we ook effectief en praktisch aan de slag richting de arbeidsmarkt. Jouw route stippelen we graag samen met jou uit, zodat je jouw traject efficiënt kunt doorlopen met de grootste kans op succes.

  Welke verplichtingen heb ik als ik een loopbaantraject bij BaazZ aan ga?

  Het is jouw traject en dus heb jij de touwtjes in handen. Wij zullen bijsturen daar waar nodig en hebben als doel ervoor te zorgen dat jij exact weet hoe je optimaal de arbeidsmarkt kunt benaderen, met de meeste kans op een baan.

  Kan ik mijn voorkeur aangeven voor een coach?

  Ja, dat kan zeker. We zullen zo veel als mogelijk rekening houden met jouw wensen, voor zover de agenda het toelaat. In een adviesgesprek kunnen we hier verder op in gaan.

  Werk je bij de Volksbank en ben je klaar om de volgende stap te zetten?

  BaazZ helpt jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of als ondernemer
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN