Zet vandaag je eerste stap naar werkgeluk

Vraag een gratis adviesgesprek aan

Wat het adviesgesprek je oplevert:

Mogelijkheden nieuwe loopbaan en carrière bespreken;
De kansen en mogelijkheden van zelfstandig ondernemerschap bespreken;
Antwoord op al je vragen.

  Waar wil je het over hebben?

  Testimonials

  Wat klanten over BaazZ zeggen

  Yvette Rottink

  Ik kreeg de kans het coachingstraject via Pedro te doorlopen. Het ondernemerschap trok me altijd al maar ik wilde graag weten hoe iemand met ervaring er tegenaan kijkt en vooral ook eerlijke feedback krijgen. Ik heb erg veel geleerd en ook nu nog kan ik contact opnemen voor tips. Benito weet veel van LinkedIn en heeft me daarin tips gegeven en daarnaast denk hij ook mee in wat je doet en waarmee hij je kan helpen. Ik vond de persoonlijke gesprekken met Pedro heel fijn. 

  Als je tussendoor met vragen zat wilde Pedro me altijd alles uitleggen zodat ik verder kon. Het marketingplan maken heeft me veel geleerd en zonder de hulp van Pedro had ik niet het vertrouwen en de kennis gehad om er zo professioneel voor te gaan. Mijn bedrijf Z!E Fotografie loopt inmiddels al ruim een jaar en ik geniet enorm van deze kans!

  Frank van Duijn

  Ik heb de samenwerking en begeleiding van Benito als erg prettig ervaren. Als persoon en professional voegt hij waardevolle hulp, informatie en kennis toe. Is altijd snel bereikbaar en echt betrokken geweest bij mijn traject. Aanrader!

  Aruna Ramdjiawan

  Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met Benito. We hebben in eerste instantie veel gehad over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Benito heeft mij het pad laten zien op weg naar je carrière, je doel. Met diepgaande gesprekken over mijzelf ben ik erachter gekomen wat ik wil. De begeleiding die ik hierin heb gehad van Benito hebben mij goed op weg geholpen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Dit maakt een coach een coach. Hij geeft eerlijk advies en daar kun je ook mee verder. Voor goede loopbaan begeleiding ben je bij Benito van BaazZ bij het juiste adres. Ik heb technieken en handvaten meegekregen om zelfverzekerd, met een pro actieve instelling mijn carrière pad te bewandelen.
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram