Wil jij begeleiding bij verandering in jouw loopbaan?

Wij helpen je bij het vinden van een baan waar jij werkgeluk van krijgt

JA - Plan gratis adviesgesprek
300+
Geslaagde trajecten
20+
Jaar HR ervaring
9.5
Klanttevredenheid

'Haal ik nog wel genoeg energie uit mijn huidige baan?'

Hoe vaak heb jij jezelf deze vraag gesteld in de afgelopen periode?

Veel mensen doen niet het werk waar ze heel blij en gelukkig van worden of zitten midden in een reorganisatie. Dat is een vervelende situatie waar oprecht en grondig naar gekeken moet worden. De gevolgen zijn vaak niet te overzien.

Al meer dan 10 jaar helpen wij mensen bij het vinden van een nieuwe uitdaging die bij hen past, waar zij energie van krijgen en iedere dag met plezier naartoe gaan.

Samen kijken we waar jij energie van krijgt, waar jij heen wilt en waar de kansen in de markt liggen. Zo komen we tot de perfecte baan die jou iedere dag weer werkgeluk en werkplezier oplevert.

Jouw droom is ons doel en samen gaan we de mogelijkheden onderzoeken om deze droom te realiseren/verwezenlijken.
Benito Bekx
Loopbaan expert & mede-eigenaar BaazZ
Is het jou een raadsel wat je eigenlijk echt wilt qua werk? Wil je bij het vinden van een nieuwe baan weten wie je bent/wat je kan/wat je wilt? Vraag Benito om hulp, ga het loopbaantraject aan en ervaar net als ik dat de opdrachten je enorm veel inzicht geven. Loop je vast, Benito is altijd bereid je te helpen. Echt een aanrader! Ik merk bij elk sollicitatiegesprek het effect van de opdrachten: duidelijk kunnen maken waarom je van waarde bent voor het bedrijf/wie je bent/wat je wilt. Durf het aan, het gaat je helpen!

Willemijn Bregman

Kiezen voor BaazZ is een veilige keuze

Wij helpen jou naar een passende nieuwe baan met het 4-fase model:

Dit is waar we ons op focussen tijdens het traject

Fase 1

Zelfinzicht / zelfanalyse

Om werkgeluk te kunnen vinden, moet je eerst weten wie je bent en wat jouw werkgeluk op gaat leveren.
Wat we tijdens deze fase o.a. gaan doen:
Waar ben jij goed in? Je talenten en bijbehorende competenties onderzoeken.
Waar word je blij van? Jouw drijfveren naar boven halen en ervaren wat jou energie oplevert.
Wat is jouw meerwaarde? Successen uit het verleden analyseren en het formuleren van jouw persoonlijke profiel.
Fase 2

Toekomstvisie

In deze fase gaan we al breed kijken naar de verschillende beroepsrichtingen en werkgebieden om je te helpen een beeld te vormen van een richting die we later verder gaan verdiepen.
Wat we tijdens deze fase o.a. gaan doen:
Jouw persoonlijke kwaliteiten vertalen naar passende functies.
Het aanspreken van jouw waardevolle verbeeldingskracht, hoe zie jij het voor je?
Vacatures analyseren en focus aanbrengen op richtingen en functies die jou aanspreken.
Fase 3

Oriëntatie arbeidsmarkt

Je weet nu wat je wilt, maar waar kun je het vinden?
Wat we tijdens deze fase o.a. gaan doen:
Potentiële arbeidskansen in beeld brengen.
Actief aan de slag met een netwerkplan wat jouw kansen gaat vergroten.
Oprecht geïnteresseerd om hulp vragen in jouw netwerk.
Fase 4

Marktbenadering

De laatste fase gaat om de kansen op een uitnodiging te vergroten. Er voor zorgen dat ze juist jou voor het gesprek uitnodigen.
Wat we tijdens deze fase o.a. gaan doen:
Doeltreffende voorbereiding op het sollicitatieproces.
Creëren van het beste cv en van de meest effectieve motivatiebrief.
Met zelfvertrouwen op stap naar je sollicitatiegesprek.
Benito is een zeer gedreven, capabele en extraverte Adviseur Arbeidsmobiliteit waarbij hij in staat is de optimale situatie te creëren voor bedrijf en individu. Ik heb Benito ervaren als iemand die een vertrouwenwekkende en veilige omgeving weet te creëren door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en me de juiste stappen zelf te laten nemen/ontdekken. Benito heeft me veel bijgeleerd over hoe de arbeidsmarkt te exploreren, netwerken en LinkedIn effectief te gebruiken en durven te gaan voor de perfecte baan/job.

Jeroen Minnaard

Onze garanties aan jou

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen het onzekere gevoel wat je nu ervaart. Daarom willen we jou zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb je een vaste adviseur. Met deze adviseur heb je consequent contact en plan je in overleg contactmomenten in. Ook kan je 24/7 terecht met al je vragen en kun je advies vragen wanneer je vastloopt. 

2. Maatwerk staat centraal

Jouw wensen en behoeften staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar jij je fijn bij voelt. 

3. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Wij willen jou écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij je de garantie dat we samen doorgaan totdat je 100% tevreden bent over de ondersteuning die je van BaazZ hebt gekregen.

4. Flexibiliteit

Jij staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merk je tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij jou past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een ondernemerschaptraject (of vice versa!). Zo ben je verzekerd van een passend traject. 

Over BaazZ

Jouw partner naar een passende baan

Jij krijgt van ons alle hulp die je nodig hebt bij het vinden van de best passende baan. Wij begeleiden je stap voor stap in het hele traject. Van het verkennen wie je bent, via het ontwikkelen van je toekomstvisie en het oriënteren op de mogelijkheden tot het benaderen van potentiële werkgevers.

Je zal optimaal ondersteund worden door onze jarenlange ervaring en knowhow. Daarnaast vind je in ons iemand met de juiste motivatie. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent, met als eindresultaat: de ultieme baan voor jou met het ultieme werkgeluk!

Hoe BaazZ jou ondersteunt

Het hele traject een persoonlijke coach
Maatwerk staat bij ons centraal
Maandelijkse coachingsmomenten
We gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Ontmoet ons loopbaan-team

De ervaren loopbaancoaches van BaazZ staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst.

Benito Bekx

Loopbaancoach

Annelieke van Woerkom

Loopbaancoach

Al onze loopbaancoaches zijn NOLOC gecertificeerd

Wil jij begeleiding bij verandering in jouw loopbaan?

Wij helpen je bij het vinden van een baan waar jij werkgeluk van krijgt
Ja - plan een gratis adviesgesprek
Zit ik op mijn plek??
Een uitdagende vraag tijdens cornonatijd en een aangekondigde reorganisatie.

Tijdens het traject (dankzij de diverse opdrachten in de modules) heb ik mijn werkgeluk, roeping, talent & missie weer kunnen vinden, zowel op carrière vlak als persoonlijke ontwikkeling.
Mijn huidige baan heb ik kunnen behouden door zelf veranderingen te creëren waardoor mijn energie weer is gaan stromen.

Het eindresultaat: ‘Wij zijn pas tevreden als jij dat bent’ wordt echt waargemaakt. De hele begeleiding voelt vertrouwd door de betrokken- en oprechtheid van Benito.
Chantal Koebrugge
Ik ben in mijn reis opzoek naar mijzelf in aanraking gekomen met Benito. We hebben in eerste instantie veel gehad over mindset en persoonlijke ontwikkeling. Benito heeft mij het pad laten zien op weg naar je carrière, je doel. Met diepgaande gesprekken over mijzelf ben ik erachter gekomen wat ik wil.

De begeleiding die ik hierin heb gehad van Benito hebben mij goed op weg geholpen. Hij is vriendelijk en eerlijk. Dit maakt een coach een coach. Hij geeft eerlijk advies en daar kun je ook mee verder. Voor goede loopbaan begeleiding ben je bij Benito van BaazZ bij het juiste adres.

Ik heb technieken en handvaten meegekregen om zelfverzekerd, met een pro actieve instelling mijn carrière pad te bewandelen.
Aruna Ramdjiawan
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram