Over BaazZ

De organisatie

BaazZ is een organisatie voor ondernemers- en loopbaancoaching. Onze loopbaancoaches zijn Noloc gecertificeerd. Wij zijn specialisten op het gebied van begeleiding van (startende) ondernemers en werknemers die toe zijn aan een nieuwe stap in hun carrière.

BaazZ staat voor eigen baas zijn in je loopbaan maar ook baas zijn richting het zelfstandig ondernemerschap. De B en de Z zijn in hoofdletters geschreven omdat wij onze klanten begeleiden van B tot Z. Niet van A tot Z dan? Nee, want stap A heb je zelf namelijk al gezet door met ons in contact te komen.

Onze consultants hebben de passie om anderen te helpen en stoppen pas als de klant 100% tevreden is.

Hoe BaazZ jou ondersteunt

Het hele traject een persoonlijke adviseur
Maatwerk staat bij ons centraal
We helpen je van A tot Z
24/7 toegang tot onze online leeromgeving
We gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Ontmoet het team van BaazZ

Pedro van Helden

Ondernemersadviseur / Business developer / Mede-eigenaar BaazZ

Wie ben ik?
Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met ondernemen. Gedurende mijn studie aan de universiteit van Tilburg was ik al actief bezig om bedrijven meer inzicht te geven in hun marketingacties en aan klanten te helpen. Tijdens mijn afstuderen heb ik onderzoek gedaan naar de problemen die zich voor kunnen doen bij mensen die een eigen bedrijf willen starten. Deze kennis zet ik nu actief in bij het begeleiden van ondernemers. Inmiddels ben ik eigenaar van meerdere bedrijven, waaronder BaazZ en Solvid Ondernemen. Bij Solvid is het voor mij allemaal echt begonnen. In 2008 kwam ik binnen als Business Developer, waarna ik in 2009 Junior Consultant werd. In die periode ontdekte ik hoe fantastisch het is om anderen te helpen met ondernemen. Die passie om anderen op weg te helpen en te motiveren zet ik nu ook in bij BaazZ, omdat ik erin geloof dat je als ondernemer het beste moet bereiken voor jezelf en je bedrijf. Mijn grootste voldoening haal ik dan ook uit het succesvol maken van bedrijven.

Daarnaast ben ik erg trots op mijn recentelijk gepubliceerde boek ‘Onweerstaanbaar Ondernemen’, wat ondernemers aan gegarandeerd meer klanten helpt. Dit boek bereikte al snel de #1 positie binnen managementboeken.
Mijn tip voor alle werkzoekenden?
Bedenk heel goed waar jij je klanten vandaan wilt halen. Hoe meer tijd je daaraan spendeert, hoe succesvoller je bedrijf. Werk dit vooraf uit, voordat je daadwerkelijk start!
Vrije tijd en interesses
Organisatorische ontwikkelingen, strategische en financiële planning, professioneel netwerken. Skiën, voetbal, tennis, squash en uitgaan met vrienden.

Benito Bekx

Loopbaanadviseur / Netwerkspecialist / Mede-eigenaar BaazZ

Wie ben ik?
Ik geloof dat we tot veel meer in staat zijn dan dat we voor mogelijk houden. En dit geloof wordt dagelijks bevestigd als ik zie wat mensen om me heen bereiken. Gedurende mijn loopbaan is mijn interesse om de verbinding met klanten te maken alsmaar gegroeid. Klanten helpen met het zichtbaar maken van hun bestaan en Public Relations, zorgt ervoor dat de basis wordt gelegd voor succesvol ondernemerschap. Mijn kennis van netwerken en drive om te verbinden is de sleutel voor groei.
Mijn tip voor alle werkzoekenden?
Maak gebruik van de kracht van elkaars netwerk! Je hoeft het niet alleen te doen. Mensen willen je graag helpen wanneer je ze de hulpvraag stelt! Ik doe niks liever dan mensen met elkaar in contact brengen zodat er nieuwe relaties en samenwerkingen ontstaan, mensen helpen de juiste plek en de juiste weg te vinden. Dat is voor mij werkgeluk.
Vrije tijd en interesses
Nieuwe trends op gebied van arbeidsmobiliteit, NLP, netwerken, hardlopen, vitaliteit en voeding.

Wij doen dit natuurlijk niet alleen...

Ontmoet de rest van het team

Richard Janssen

Senior consultant

Pieter Velings

Senior consultant

Inge Jansen

Senior consultant

Dennis Stad

Senior consultant

Anne de Ruijter

Consultant

Valerie Bollen

Consultant

Fleur Melick

Consultant

Hans Maillé

Consultant

Jan-Douwe Baijens

Consultant

Esther Louwes

Consultant

Roelanda Pichel

Consultant

Paola Toscano

Backoffice medewerker

Diewertje Martherus

Backoffice medewerker

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram