Op zoek naar een partner die écht naar je werknemers kijkt?

Wij bieden trajecten bij een transitie, outplacement en duurzame inzetbaarheid

JA - Neem contact op
1000+
Geslaagde trajecten
15+
Jaar ervaring
9.5
Klanttevredenheid
9.0
Opdrachtgeverstevredenheid

BaazZ is jouw partner bij een reorganisatie, outplacement en duurzame inzetbaarheid

In BaazZ vind je een team met ervaren ondernemers- en loopbaanadviseurs die altijd een extra stap zetten voor jouw medewerkers. Wij zijn pas tevreden als de medewerker tevreden is. 

Je krijgt hierdoor de garantie van goede klanttevredenheidsresultaten en een hoog uitstroompercentage. In een recent outplacementtraject heeft BaazZ bijvoorbeeld een slagingspercentage van 100% gerealiseerd met haar ondernemerstrajecten!

Samen met jou kijken we waar het vraagstuk ligt en hoe BaazZ daarin een oplossing biedt. Daarin volgen we jouw wensen en behoeften en stellen we een op maat traject op. 
Pedro van Helden & Benito Bekx
Eigenaren BaazZ

Een selectie van onze opdrachtgevers

De begeleiding door Benito Bekx en Pedro van Helden is een uitgebalanceerd proces. Beiden weten je uit te dagen en het beste in je naar boven te halen. Hun begeleiding is zeer professioneel. Daarbij tonen ze een tomeloze energie. Daar waar jezelf wel eens in kan wegzakken helpen zij je verder en inspireren je. De persoonlijke aanpak is zeer prettig en BaazZ laat je na het traject ook niet los. Je kunt altijd bij hen terecht. TOP! Aanrader!!

Bert Vogel

Mobiliteitsmanager, Volksbank

Voor ieder vraagstuk hebben wij een passende oplossing

Hoe wij jou en je medewerkers kunnen helpen

Optie 1

Duurzame inzetbaarheid

Met duurzame inzetbaarheid laat je jouw medewerkers je blijk van waardering ervaren.  
Waarom kiezen voor duurzame inzetbaarheid
Werkgeluk en werkplezier verhogen
Medewerkers helpen de juiste beweging te maken binnen de organisatie
Helpen om medewerkers volledig tot hun recht te laten komen
Optie 2

Outplacement

Onze outplacementtrajecten bestaan uit loopbaancoaching, begeleiding naar ondernemerschap of naar pensioen. Desgewenst aangevuld met diverse trainingen en individuele coaching.
Waarom kiezen voor outplacement met BaazZ
Outplacementtraject op maat
Indien nodig vloeiende overgang tussen een traject loopbaancoaching of ondernemerschap (of vice versa) 
We begeleiden op individueel niveau

Reacties van deelnemers

Over BaazZ

Jouw oplossing staat bij ons centraal

Management en medewerkers krijgen van ons een totaalpakket aan begeleiding, met voor iedereen een passend aanbod. Voor de arbeidsmobiliteit binnen je organisatie bieden wij duurzame inzetbaarheidstrajecten aan, afgestemd op jouw wensen en behoeften. 

Medewerkers worden door ons naar wens begeleid naar een andere baan of naar ondernemerschap. In het geval van reorganisatie krijgen jij en je medewerkers de best mogelijke begeleiding bij een outplacementtraject, gefocust op een nieuwe toekomst en waarin jij als leidinggevende of werkgever volledig wordt ontzorgd.

Wat BaazZ uniek maakt

Geen uren maar maatwerk staat centraal
We helpen jou en je medewerker van A tot Z
Unieke combinatie van ondernemerschap en loopbaancoaching
We gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Onze garanties aan jouw medewerker

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen dat jouw medewerker onzekerheid ervaart. Daarom willen we deze zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb is er een vaste adviseur. Met deze adviseur heeft de deelnemer consequent contact en plant deze in overleg contactmomenten in. Ook kan de deelnemer 24/7 terecht met alle vragen en kan er advies gevraagd worden. 

2. Maatwerk staat centraal

De wensen en behoeften van de deelnemer staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar de deelnemer zich fijn bij voelt. 

3. Wij gaan door totdat de deelnemer 100% tevreden is

Wij willen jouw medewerker écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij de garantie dat we doorgaan totdat de deelnemer 100% tevreden is over de ondersteuning die BaazZ geeft.

4. Flexibiliteit

De deelnemer staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merkt de deelnemer tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij diegene past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een loopbaancoaching traject (of vice versa!). Zo is de deelnemer verzekerd van een passend traject. 

Ontmoet het BaazZ-team

De ervaren loopbaancoaches en ondernemersadviseurs van BaazZ staan voor klaar om jouw medewerkers te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of zelfstandig ondernemerschap.

Benito Bekx

Loopbaancoach

Annelieke van Woerkom

Loopbaancoach

Pedro van Helden

Ondernemersadviseur

Inge Jansen

Ondernemersadviseur
Al ruime tijd werken we intensief en naar volle tevredenheid samen met BaazZ. Zij zorgen ervoor dat onze medewerkers op een kwalitatief goede en inspirerende wijze begeleid worden bij de stap naar Zelfstandig Ondernemerschap.

BaazZ weet wat er zich op de arbeidsmarkt afspeelt en ze zijn altijd bereid mee te denken in oplossingen.

Kenmerkend voor de werkwijze van BaazZ is dat zij zeer betrouwbaar zijn in het nakomen van afspraken, ze zijn snel en hanteren korte lijnen. Voor onze medewerkers overtreffen ze verwachtingen en gaan door totdat onze medewerker 100% tevreden is.

En mocht het ondernemerschap uiteindelijk niet haalbaar zijn, dan begeleiden ze de medewerker naar een volgende stap in loondienst. In alle opzichten prettig voor ons en voor onze medewerkers!
Nathalie Goldie
Contract- en leveranciersmanager, Achmea Academy
Vanuit mijn functie als manager had ik als doel om in korte tijd een grote groep boventallige medewerkers van VIVAT te laten begeleiden naar nieuw werk. In Benito Bekx hebben we een partner gevonden die ons hierbij uitstekend helpt en waar we ook in de komende tijd intensief mee zullen blijven samenwerken.
Vanuit een omwenteling in de dienstverlening was Benito degene die direct initiatief nam om te onderzoeken hoe hij en zijn toenmalige collega’s hier een rol in konden spelen. Kernwoorden die onze samenwerking laten slagen zijn: Passie, ondernemerschap, humor, netwerken, korte lijnen om te schakelen, duidelijke en heldere afspraken, etc.

Zijn passie zit op het begeleiden van medewerkers met een arbeidsvraagstuk en is hierbij creatief en verrassend wat hem uniek maakt in deze rol.


Marco Brant
Manager Loopbaanplaza, Vivat verzekeringen

Ondersteuning nodig bij een reorganisaties of outplacement?

Wij bieden trajecten bij een transitie, outplacement en duurzame inzetbaarheid
Ja - Neem contact op
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram