Denk jij wel eens na over het ondernemerschap?

Wij begeleiden jou van je huidige werksituatie naar zelfstandig ondernemerschap

JA - Plan gratis adviesgesprek
1000+
Geslaagde trajecten
#1
Boek op managementboek.nl
15+
Jaar ondernemerservaring
9.5
Klanttevredenheid

Zou het ondernemerschap iets voor mij zijn...?

Hoe vaak heb jij jezelf deze vraag gesteld in de afgelopen periode?

Ieder jaar staan net zoals jij veel mensen voor de volgende keuze: een nieuwe baan onder een andere baas of eindelijk toegeven aan het onderbuikgevoel wat je al maanden of zelfs jaren voelt... het ondernemerschap.

Wist je bijvoorbeeld dat 80% (!) van de mensen wel eens heeft nagedacht om als zelfstandige te starten?

Je zou het misschien niet verwachten, maar je hoeft geen genie te zijn om succesvol te ondernemen. Het enige wat jij nodig hebt is discipline en een dosis positivisme.

Door onze jarenlange ervaring en het helpen van 1000+ ondernemers kunnen wij jou exact vertellen wat wel en niet werkt op het gebied van ondernemen.

Wat je hiervoor moet doen? Wat een ondernemer zou doen: actie ondernemen!
Pedro van Helden
Ondernemersadviseur & mede-eigenaar BaazZ
Beste Pedro! Hartelijk dank voor je bezielende begeleiding in een periode die voor mij toch niet eenvoudig was! Door slim om te gaan met mijn emotie en wensen ben ik vol goede moed en enthousiasme gestart aan een nieuw avontuur! Jouw aanmoediging was het zetje wat ik nodig had om de stap te zetten! In middels ben ik met 2 ondernemingen bezig en geniet met volle teugen van de vrijheid! Zoals je zei: Dit past helemaal bij jou!! Nogmaals hartelijk dank!!!!!

Carsten van der Leek

Kiezen voor BaazZ is een veilige keuze

Wij helpen jou naar succesvol ondernemerschap met het 3-fase model:

Dit is waar we ons op focussen tijdens het traject:

Als je overweegt te gaan ondernemen, komen er veel nieuwe dingen op je af. Tijdens het traject leer je hoe je een succesvolle onderneming opzet. Hierbij hanteren we maatwerk. Geen online modules of klassikale sessies. Persoonlijke begeleiding is één van onze speerpunten! 
Fase 1

Het fundament

Iedere goede onderneming wordt gebouwd op een stevig fundament. Dit zorgt ervoor dat je later je onderneming sneller en efficiënter kunt uitbouwen.
Wat we tijdens deze fase gaan doen:
De ondernemerstest
Toetsen haalbaarheid bedrijfsidee
Bedrijfsplan
Financieel plan
Marketingplan
Fase 2

Implementatie

In deze fase gaan we zorgen dat alle praktische zaken en processen zijn geregeld en ingericht om een succesvolle start te maken
Wat we tijdens deze fase gaan doen:
Administratie inrichten
Eventueel gekozen social media kanalen inrichten
Bouwen van je website
Inschrijven bij KvK
Fase 3

Succesvol starten & coachen

Het fundament is gelegd en je hebt alles voorbereid om een succesvolle start te maken. In deze fase ga je dan ook daadwerkelijk ondernemen en krijg je ondersteuning.
Wat we tijdens deze fase gaan doen:
Je eerste klanten werven
Maandelijkse coachingsgesprekken
Bijsturen van activiteiten om je doelen te behalen
Ik kreeg de kans het coachingstraject via Pedro te doorlopen. Het ondernemerschap trok me altijd al maar ik wilde graag weten hoe iemand met ervaring er tegenaan kijkt en vooral ook eerlijke feedback krijgen. Ik heb erg veel geleerd en ook nu nog kan ik contact opnemen voor tips. Benito weet veel van LinkedIn en heeft me daarin tips gegeven en daarnaast denkt hij ook mee in wat je doet en waarmee hij je kan helpen. Ik vond de persoonlijke gesprekken met Pedro heel fijn. Als je tussendoor met vragen zat wilde Pedro me altijd alles uitleggen zodat ik verder kon. Het marketingplan maken heeft me veel geleerd en zonder de hulp van Pedro had ik niet het vertrouwen en de kennis gehad om er zo professioneel voor te gaan. Mijn bedrijf Z!E Fotografie loopt inmiddels al ruim een jaar en ik geniet enorm van deze kans!

Yvette Rottink

Onze garanties aan jou

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen het onzekere gevoel wat je ervaart. Daarom willen we jou zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb je een vaste adviseur. Met deze adviseur heb je consequent contact en plan je in overleg contactmomenten in. Ook kan je 24/7 terecht met al je vragen en kun je advies vragen wanneer je vastloopt. 

2. Maatwerk staat centraal

Jouw wensen en behoeften staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar jij je fijn bij voelt. 

3. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Wij willen jou écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij je de garantie dat we samen doorgaan totdat je 100% tevreden bent over de ondersteuning die je van BaazZ hebt gekregen.

4. Flexibiliteit

Jij staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merk je tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij jou past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een loopbaancoaching traject (of vice versa!). Zo ben je verzekerd van een passend traject. 

Tijdens het programma krijg je ook

24/7 toegang tot het digitale BaazZ Ondernemersplatform

+ Online kennisplatform

Je krijgt toegang tot ons online kennisplatform vol trainingen, masterclasses en tools om jezelf en jouw onderneming te laten groeien. Geen eindeloze theorie, maar (korte) praktische video's met inhoud waarmee je direct mee aan de slag kunt.

+ Exclusieve coaching community

Een selecte groep ondernemers in een besloten community die net zoals jij gemotiveerd zijn om hun onderneming te laten groeien. In de community heb je de mogelijkheid vragen te stellen, feedback te vragen en andere te inspireren.

Bij BaazZ sta je er nooit alleen voor

Ontmoet hieronder jouw BaazZ ondernemerscoach

Pedro van Helden

Ondernemer in hart en nieren - auteur bestseller 'Onweerstaanbaar Ondernemen'
''Ervoor zorgen dat ondernemers sneller groeien met hun bedrijf en successen boeken: dat is mijn missie en mijn passie!''
In 10+ jaar als ondernemer en ondernemersadviseur heeft Pedro meer dan 10.000 ondernemers begeleid. Dat doet hij door middel van zijn zelf ontwikkelde, unieke marketing methodiek waarmee hij er gegarandeerd voor zorgt dat iedere ondernemer aan voldoende klanten komt.

Exclusief bij BaazZ

Uniek marketingmethodiek

BaazZ hanteert een unieke marketingmethodiek waarmee jij gegarandeerd aan klanten komt op basis van onze effectieve no-budget methodiek.

Onze marketingmethodiek was zelfs het bestverkochte boek van augustus 2020 op Managementboek.nl!

Wat deze methodiek jou oplevert:
Genereer structureel nieuwe klanten, zonder geld uit te geven
Zonder budget de onderneming opschalen op basis van je huidige klanten
Het innemen van een onderscheidende positie in de markt
Pedro is een gedreven ondernemer met een authentieke drive om mensen een stap verder te helpen. Hij heeft ontzettend veel kennis, modellen, lijstjes en duizend dingen die je als beginnend ondernemer exact de juiste basis kunnen bieden om vol vertrouwen de sprong te wagen. Van businessplan tot marketingplan, van ondernemerszaken tot financiële administratie, van website tot visitekaart: overal helpt hij je een stap verder!

Indra van den Berg

Denk je wel eens na over het ondernemerschap?

Wij begeleiden jou van je huidige werksituatie naar zelfstandig ondernemerschap
Ja - plan een gratis adviesgesprek
BaaZZ heeft mij fantastisch geholpen bij het omzetten van globale onderneming ideeën naar doelgerichte plannen en ondersteunt mij hierbij actief in de uitvoering hiervan!
Arthur van de Ven
Na iedere afspraak met BaazZ bruis(te) ik weer van de energie om de volgende stap te zetten naar ondernemerschap.
Hanneke Casotti

Gegarandeerd een geslaagd traject 

Mocht je tijdens traject erachter komen dat het ondernemerschap niet bij je past, dan zetten we het traject direct over naar een loopbaanbegeleiding traject, zonder dat het je werkgever extra budget kost. 

We geven je zoveel zekerheid omdat je al zoveel onzekerheden hebt. 
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram