Welkom bij BaazZ

VOOR IEDEREEN DIE EEN ONDERNEMERSDROOM HEEFT, DUS OOK VOOR JOU!

Welkom Noloc loopbaanadviseur!

Wat een feest was het! Op 29 september heb jij deelgenomen aan het Noloc Workshop Festival.
Wellicht heb je deelgenomen aan onze workshop, “het Coachen van klanten richting succesvol zelfstandig ondernemerschap”. En misschien heb je andere zeer interessante workshops bijgewoond en had je er wel graag bij willen zijn.

Op deze pagina bieden we je graag nog informatie aan die je in de toekomst kan helpen bij de begeleiding.

1.000+

Geslaagde trajecten

9.6

Klanttevredenheid

5/5

Google review score

15

Jaar ervaring

Voor jou, 4 gratis mini trainingen:

Onderstaand tref je vier video’s aan uit ons uitgebreide ondernemersprogramma, die hulp bieden bij klantenwerving voor ondernemers. Belangrijk voor iemand die wil starten als ondernemer, is dat hij met enige zekerheid zijn inkomen als ondernemer kan schatten. Om met zoveel mogelijk zekerheid te starten als ondernemer is klantenwerving (vooraf al) belangrijk. Met onderstaande video’s kan een potentiële ondernemer gecoacht worden om zoveel mogelijk zekerheid te bieden op het gebied van inkomen. 

Van lead naar klant

Hoe haal je een klant binnen

Elevator pitch

De ideale start als ondernemer

Reacties van deelnemers

Meer ervaringen

Een selectie van onze opdrachtgevers

Onze garanties aan jou

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen het onzekere gevoel wat je nu ervaart. Daarom willen we jou zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Wij willen jou écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij je de garantie dat we samen doorgaan totdat je 100% tevreden bent over de ondersteuning die je van BaazZ hebt gekregen.

2. Maatwerk staat centraal

Jouw wensen en behoeften staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar jij je fijn bij voelt. 

3. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb je een vaste adviseur. Met deze adviseur heb je consequent contact en plan je in overleg contactmomenten in. Ook kan je 24/7 terecht met al je vragen en kun je advies vragen wanneer je vastloopt. 

4. Flexibiliteit

Jij staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merk je tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij jou past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een loopbaancoaching traject (of vice versa!). Zo ben je verzekerd van een passend traject. 

Ontmoet de rest van ons team!

De ervaren loopbaancoaches en ondernemersadviseurs van BaazZ staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of zelfstandig ondernemerschap.

Benito Bekx

Loopbaancoach

Annelieke van Woerkom

Loopbaancoach

Pedro van Helden

Ondernemersadviseur

Inge Jansen

Ondernemersadviseur

Al onze loopbaancoaches zijn NOLOC gecertificeerd

Ontmoet het team

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP

Download de voucher voor een gratis workshop binnen jouw organisatie

    linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram