013 - 207 49 19 info@baazz.nl

TRAININGEN

Welkom op onze trainingspagina!
Hier vind je een ruim aanbod aan trainingen op het gebied van zelfinzicht, loopbaanontwikkeling en werkgeluk.
Wil je weten welke training het beste past bij jou en jouw unieke situatie?

Stuur dan een mail naar info@BaazZ.nl of neem contact op met Benito Bekx via 06-315 66 888

 

Onze workshops worden gegeven in Utrecht Centrum zodat het met openbaar vervoer goed bereikbaar is.

 

Erica van Ommen

Mijn naam is Erica van Ommen en ik ben Arbeidsmarktspecialist, Talentmanager en Trainer.
Ik adviseer organisaties over de toekomst van werk en banen en ik laat professionals het beste uit hun (zakelijke) ik halen.
Werkgeluk staat voor mij voor betekenisvol werken en dat gun ik iedereen.

Wat je geeft krijg je terug, dat is waar ik in geloof. 

Als trainer kan ik genieten van de prachtige wisselwerking die ontstaat tussen deelnemers in een groep. Vooraf heb je geen idee, maar het is magisch wat er in veel gevallen gebeurt en hoe er kwartjes vallen. Mensen op een respectvolle en enthousiaste manier nieuwe inzichten geven op gebied van werk, netwerken en solliciteren, dat is wat mij drijft!

Cleo Hooyer

Iedereen verdient een werkplek waar hij/zij gelukkig is!

Werk vinden waar je plezier in hebt, goed in bent en ook voldoening geeft? Dat heet Werkgeluk.

En ik kan je helpen dat weer te (her)vinden! Met plezier begeleid ik werknemers in hun zoektocht naar de volgende loopbaan stap en het krijgen van antwoorden op de vragen; wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe bereik ik die plek?  Door mijn enthousiasme en resultaatgerichte coaching  lukt het mij goed cliënten tot inzichten te laten komen zodat ze echt in beweging komen en hun wensbaan vinden.

Zoek jij werk waar je echt energie van krijgt en voldoening geeft? Gun het jezelf en kom in beweging!  Ik ben een senior loopbaanprofessional met sterke focus op mens & werk & arbeidsmarkt; ruime ervaring in coaching en training van werknemers, werkzoekenden binnen en voor verschillende organisaties.
Expertises;  Personal Branding, LinkedIn, Netwerken en Werkgeluk.

Mijn passies;  persoonlijke ontwikkeling, netwerken en de arbeidsmarkt. Leuk je te ontmoeten!

Angela Koolmees

“You can’t stop the waves, but you can learn to surf.” Jon Kabat-Zinn 

Deze quote geeft de essentie aan van hoe ik werk. Wat er met deze uitspraak bedoeld wordt, is dat veranderen en veranderingen bij het leven horen én dat je ermee kunt leren omgaan

Hoe je dat doet, daar heb je invloed op. Ook al is de verandering je overkomen, je hebt meer invloed dan je denkt. Hoe bewuster je een verandering ingaat, hoe meer je je veerkracht kunt vergroten, met als resultaat dat je ook meer (werk)geluk, gezondheid en zingeving kunt ervaren.

Ik werk als psycholoog, coach, (mindfulness)trainer en vooral als mens vanuit mijn hart. Iedere verandering in mijn eigen leven maakt me weer een wijzer mens simpelweg omdat ik mezelf beter leer kennen. En dat maakt mij ook weer een betere professional in het trainen en coachen van mensen in grote veranderingen.