Attentie: Loopbaan- en mobiliteitsadviseurs en HR-medewerkers

Training (tijdelijk gratis)

Hoe zet ik zelfstandig ondernemerschap in ​bij duurzame inzetbaarheid, outplacement of boventalligheid

Leer welke mogelijkheden er zijn en welke onderdelen je kunt behandelen wanneer je medewerker de weg naar het zelfstandig ondernemerschap wil inslaan.

Geen datum waarop jij kunt deelnemen? Neem dan contact met ons op via info@baazz.nl of bel naar (013) 711 5143 om de mogelijkheden te bespreken.
Waar wil je de training volgen?*

Overzicht

Bij mobiliteit, duurzame inzetbaarheid, outplacement of boventalligheid kiest de medewerker vaak voor een nieuwe uitdaging in loondienst. Terwijl 80% van de medewerkers wel eens heeft nagedacht over hoe het zou zijn als zelfstandig ondernemer.

Angst voor het onzekere en de vraag hoe zij voldoende inkomen realiseren worden vaak als argumenten aangehaald om uiteindelijk niet de stap te zetten om hun droom te realiseren. Argumenten waarop je na deze training antwoord op hebt.

Aan het einde van deze training zal je namelijk direct een betere gesprekspartner zijn, beter je cliënten kunnen coachen en in staat zijn iemand beter te sturen op het gebied van zelfstandig ondernemerschap.

Wat deze training jou gaat leren:

Hoe je een goede afweging maakt of iemand die een nieuwe stap wil maken geschikt is voor het ondernemerschap;
Hoe je een cliënt succesvoller en duurzamer herplaatst op de arbeidsmarkt, door middel van het ondernemerschap;
Welke stappen er gezet moeten worden om jouw cliënt succesvol te laten ondernemen;
Hoe je cliënt, als ondernemer, makkelijk aan klanten komt door middel van de unieke BaazZ no-budget marketingmethode.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedere HR medewerker, mobiliteitsmanager, loopbaancoach en re- integratiebegeleider die zijn/haar medewerker op het gebied van zelfstandig ondernemerschap goed wil kunnen begeleiden.

Meld je gratis aan voor de training ‘hoe zet ik zelfstandig ondernemerschap in ​bij duurzame inzetbaarheid, outplacement of boventalligheid’

Let op: er zijn maar 15 plekken per training beschikbaar. Wees er dus snel bij!
Ja- ik wil me aanmelden
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram