Welkom bij BaazZ

Werk je bij Achmea en ben je klaar om de volgende stap te zetten?

BaazZ helpt jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of als ondernemer

Over BaazZ en Achmea

Al vanaf 2018 begeleiden we via een traject op maat medewerkers van Achmea naar hun nieuwe werkgeluk.

In al die jaren, en de jaren daarvoor, hebben we meer dan 1000 medewerkers begeleid. Van ontwikkelvraagstukken tot volledige trajecten van werk naar werk of naar het ondernemerschap. Zo hebben we ervoor gezorgd dat vele loopbaandromen werkelijkheid zijn geworden.

Ook jou kunnen we helpen naar een nieuwe uitdaging. 
ADVIESGESPREK AANVRAGEN

1.000+

Geslaagde trajecten

9.6

Klanttevredenheid

5/5

Google review score

15

Jaar ervaring

Reacties van deelnemers

ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Roos Ouwehand

Voormalig Achmea medewerkster
''In december heb ik Pedro van Helden online ontmoet. In eerste instantie was ik een beetje terughoudend want hoeveel bureaus claimen niet dat ze je geweldig verder helpen! Ik heb gebeld en werd direct teruggebeld (pluspunt). Het was tijdens zijn vakantie (tweede pluspunt) maar dat kon hem niet schelen. Hij vertelde hoe BaazZ werkte en dat ze niet de uren gingen tellen maar het was voor hun van belang dat ze jou als startend ondernemer succesvol verder konden helpen (derde pluspunt).

Daarna kennisgemaakt met Inge Jansen, een topwijf die altijd voor je klaarstaat. Bellen, appen binnen een paar uur krijg je antwoord waar je mee verder kunt (vierde pluspunt). En loop je vast dan hoef je maar een bericht te sturen dat je een afspraak wilt inplannen en het wordt direct opgepakt. Na Pedro en Inge was ik ook blij verrast om Benito Bekx te ontmoeten. Ook hij reageert snel en denkt met je mee. Stelt kritische vragen en zet je aan het denken. Kortom alle medewerkers van BaazZ staan voor hetzelfde en dat is JOU als ondernemer verder helpen. 

Ik heb enorm veel geleerd en durf te zeggen tegen iedereen: denk je erover na om voor jezelf te beginnen maar vind je het nog eng, spannend en een enorme stap. Neem BaazZ in de arm dan weet je zeker dat het goed komt. Binnen 1 maand had ik mijn ondernemersplan op orde en ging ik aan de slag met mijn eerste opdracht!''

Wat wij bieden

Persoonlijke begeleiding & 
een traject op maat

Wij begrijpen het: jouw eerdere zekere situatie gaat veranderen. Daarom zorgen we er samen voor dat jij klaar bent om actie te ondernemen als het moment daar is. 

Loopbaancoaching

Samen gaan we aan de slag met de inzichten en vaardigheden die jij nodig hebt om een nieuwe baan te vinden.
Wat loopbaancoaching jou oplevert:
Ontdek wat je motiveert en drijft
Jezelf positioneren in de arbeidsmarkt
Het schrijven van sollicitatiebrieven
Het voorbereiden op sollicitatiegesprekken
Je talenten verder ontwikkelen
ADVIESGESPREK AANVRAGEN

Zelfstandig ondernemerschap

Samen werken we stap voor stap aan het realiseren van jouw ondernemersdroom. Dit doen we volgens onze bewezen unieke ondernemersmethodiek.
Wat de begeleiding je oplevert:
Toetsen haalbaarheid bedrijfsidee(ën)
Verbeteren ondernemersvaardigheden
Bedrijfsplan, financieel plan en marketingplan
Onder begeleiding praktische zaken regelen
Werven van klanten
ADVIESGESPREK AANVRAGEN
Inge was voor mijn een zeer behulpzame en prettige coach. Je heeft me geholpen goed na te denken waar ik mij op richt met mijn nieuwe bedrijf en hoe ik dat verwoord om mensen te interesseren. Ze reageert snel en heeft de contacten om je verder behelpen bij de diverse vragen die komen kijken bij het opzetten van een nieuw bedrijf. Ook zijn de diverse webinars en trainingen die BaazZ beschikbaar stelt via hun online omgeving heel nuttig voor een beginnend ondernemer. Ik kan Inge en BaazZ van harte aan bevelen.
Reis
Achmea
Pedro heeft mij begeleid bij het opzetten van mijn bedrijf. Elke keer als ik even vastliep of niet goed wist waar te beginnen, kon ik hem snel bereiken en wist hij mij op een prettige manier weer op het juiste spoor te zetten. Pedro denkt en leeft echt met je mee. Ook heeft hij enorm veel ideeën over hoe je dingen kunt aanpakken. Super inspirerend en zeker een aanrader.
Nicole van der Vegt
Achmea

Onze garanties aan jou

De 5 zekerheden van BaazZ

Wij begrijpen het onzekere gevoel wat je nu ervaart. Daarom willen we jou zoveel mogelijk zekerheid geven in een onzekere situatie.

1. Wij gaan door totdat jij 100% tevreden bent

Wij willen jou écht helpen. Om dit kracht bij te zetten, geven wij je de garantie dat we samen doorgaan totdat je 100% tevreden bent over de ondersteuning die je van BaazZ hebt gekregen.

2. Maatwerk staat centraal

Jouw wensen en behoeften staan altijd centraal. Vooraf en tijdens het traject kijken we samen hoe we het traject op een zo optimale mogelijke manier kunnen inrichten, zodat we een traject creëren waar jij je fijn bij voelt. 

3. Het hele traject een persoonlijke adviseur

Tijdens het traject heb je een vaste adviseur. Met deze adviseur heb je consequent contact en plan je in overleg contactmomenten in. Ook kan je 24/7 terecht met al je vragen en kun je advies vragen wanneer je vastloopt. 

4. Flexibiliteit

Jij staat bij BaazZ centraal. Daarom is het mogelijk de contactmomenten zowel face-to-face, met beeldbellen of telefonisch in te zetten. Ook is er de mogelijkheid om alle onderdelen van het traject zowel online als offline te volgen. 

5. Switchen van traject is altijd mogelijk

Merk je tijdens het traject dat het ondernemerschap toch niet bij jou past, dan zetten we het traject kosteloos om naar een loopbaancoaching traject (of vice versa!). Zo ben je verzekerd van een passend traject. 
De Talenten Motivatie Analyse van Baazz heb ik als waardevol ervaren. De rapportage op basis van de ingevulde vragen geeft een goed inzicht, maar vooral het daaropvolgende gesprek met Benito heeft een grote meerwaarde. De uitkomst geeft een goed beeld, confronteert, inspireert en zorgt voor een goede start om met je eigen loopbaan aan de slag te gaan.
Zeker voor medewerkers die twijfelen of ze nog op de goede plek zitten zou ik deze TMA aanraden als eerste stap.
Sander Hulshof
HR specialist Achmea
Al ruime tijd werken we intensief en naar volle tevredenheid samen met BaazZ. Zij zorgen ervoor dat onze medewerkers op een kwalitatief goede en inspirerende wijze begeleid worden bij de stap naar Zelfstandig Ondernemerschap.
BaazZ weet wat er zich op de arbeidsmarkt afspeelt en ze zijn altijd bereid mee te denken in oplossingen.
Kenmerkend voor de werkwijze van BaazZ is dat zij zeer betrouwbaar zijn in het nakomen van afspraken, ze zijn snel en hanteren korte lijnen. Voor onze medewerkers overtreffen ze verwachtingen en gaan door totdat onze medewerker 100% tevreden is.
En mocht het ondernemerschap uiteindelijk niet haalbaar zijn, dan begeleiden ze de medewerker naar een volgende stap in loondienst. In alle opzichten prettig voor ons en voor onze medewerkers!
Nathalie Goldie
Contractmanager Achmea

Ontmoet ons Achmea-team

De ervaren loopbaancoaches en ondernemersadviseurs van BaazZ staan voor je klaar om jou te helpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of zelfstandig ondernemerschap.

Benito Bekx

Loopbaancoach

Annelieke van Woerkom

Loopbaancoach

Pedro van Helden

Ondernemersadviseur

Inge Jansen

Ondernemersadviseur

Al onze loopbaancoaches zijn NOLOC gecertificeerd

Voor mij een zeer behulpzame en prettige coach. Benito laat je nadenken wat je nu precies wilt en reageert snel als je hem nodig hebt. Hij heeft alle tijd voor je, zelfs in het weekend! Benito voorziet je van nuttige tips and tricks voor als voorbereiding op je sollicitatiegesprek waardoor je met alle vertrouwen het gesprek in gaat. Kortom, een topcoach!
R. van Ee
Volksbank
Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? En hoe pak ik het allemaal aan? Met deze vragen kwam ik bij Benito terecht na 13 jaar in de verzekeringen te hebben gewerkt. Ik wilde het roer omgooien en dat is gelukt! De vacature vinden en voelen wat mij gelukkig maakt heb ik zelf gedaan, maar zonder de handvatten en inzichten die Benito mij heeft aangereikt was mij dit wellicht niet zo makkelijk gelukt. Daarnaast heeft hij heel erg geholpen met het sollicitatieproces en wilt hij je altijd opweg helpen met motivatiebrieven etc. Ook neemt hij de tijd voor je om tussendoor even ergens over te sparren. Benito is erg betrokken en staat altijd klaar voor je. Al met al een zeer goede ervaring met de loopbaancoaching van Benito. Ik heb hier veel van geleerd en nieuwe inzichten gekregen.
Olga Bak
Athora Verzekeringen

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP

Vraag jouw gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan

Tijdens het adviesgesprek heb je de mogelijkheid te ervaren of je een klik hebt met de adviseur. Je zit na dit gesprek nergens aan vast!
Wat het adviesgesprek je oplevert:
De vorm en inhoud van jouw traject bespreken
Met welke zaken je rekening moet houden tijdens je traject
Indien gewenst direct advies en tools die je meteen verder helpen

  Waar wil je het over hebben?

  Zit ik ergens aan vast na het adviesgesprek?

  Nee, je zit nergens aan vast nadat je het adviesgesprek met ons hebt gehad.

  Moet ik me voorbereiden op het adviesgesprek?

  Nee, je hoeft je niet voor te bereiden voor het adviesgesprek. Het is wel goed om alvast na te denken over eventuele vragen die je hebt over je huidige situatie en/of BaazZ.

  Wat gebeurt er wanneer ik het adviesgesprek aanvraag?

  Wanneer je het bovenstaande formulier invult, zal je op werkdagen binnen 24 uur gebeld worden om het adviesgesprek in te plannen.

  Wie betaalt het traject als ik voor BaazZ kies?

  Achmea betaalt jouw traject.

  Waarom een traject starten als ik niet weet of ik boventallig word?

  Werken aan zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling is in deze tijd belangrijk. Het geeft je een goede basis en voorbereiding, wat flexibiliteit en eigen regie creëert. Dit maakt je minder afhankelijk van omstandigheden.

  Vergroot het volgen van een traject de kans op ontslag?

  Nee zeker niet. Het vergroot wel je mogelijkheden áls ontslag aan de orde is.

  Wat als ik tijdens het traject toch liever in loondienst wil of ondernemer wil worden?

  Het is tijdens een traject altijd mogelijk om te wisselen. Merk je tijdens het loondienst traject dat je toch liever ondernemer wordt, of merk je tijdens het ondernemerschapstraject dat het ondernemerschap toch niets voor jou is, dan schakelen we direct en mag je kosteloos het andere traject volgen. 

  Hoe ziet het loopbaantraject bij BaazZ eruit?

  We werken met een TMA Talenten en Motivatie analyse, diverse opdrachten en tools om aan de slag te gaan met jouw loopbaan. Uiteraard gaan we ook effectief en praktisch aan de slag richting de arbeidsmarkt. Jouw route stippelen we graag samen met jou uit, zodat je jouw traject efficiënt kunt doorlopen met de grootste kans op succes.

  Welke verplichtingen heb ik als ik een loopbaantraject bij BaazZ aan ga?

  Het is jouw traject en dus heb jij de touwtjes in handen. Wij zullen bijsturen daar waar nodig en hebben als doel ervoor te zorgen dat jij exact weet hoe je optimaal de arbeidsmarkt kunt benaderen, met de meeste kans op een baan.

  Kan ik mijn voorkeur aangeven voor een coach?

  Ja, dat kan zeker. We zullen zo veel als mogelijk rekening houden met jouw wensen, voor zover de agenda het toelaat. In een adviesgesprek kunnen we hier verder op in gaan.

  Werk je bij Achmea en ben je klaar om de volgende stap te zetten?

  BaazZ helpt jou bij het vinden van een nieuwe uitdaging in loondienst of als ondernemer
  ADVIESGESPREK AANVRAGEN
  linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram